BIGmario napisał/a:Witam. Zajawkę na supermoto miałem zawsze, jednak wcześniejsze wybory padały w kierunku szlifierek. Gdy ostatecznie rozprawiłem się z moją byłą (GSXR 600) nadszedł czas spełnić się w kwestii supermoto. Przypadły mi do gustu machiny jak w temacie ;) budżet: ok 12k+ew. rejestracja
Szukam SM które będzie powodować szerokiego banana na mojej twarzy zarówno w mieście, jak i na torze oraz w lekkim terenie, przez jak najdłuższy czas.
Jak mają się powyższe motory pod względem kosztów wizyt w serwisach? Co ile wymiany płynów? Jakie są słabe strony na które zwrócić uwagę podczas zakupu?
Co do DRZ 400 to obawiam się trochę braku mocy, chociaż słyszałem wiele pozytywnych opinii o tym moto, ale jak to wszystko ma się w praktyce?
Czekam na Wasze rady i pozdrawiam!
wiem, że głupio odgrzewać kotleta, bo najlepszy jest świeży :) ale pytanie mam takie samo jak kolega w tytule tematu :) jedynie czas w jakim chce je zadać to 4 lata później ;)
Moto potrzebne do używania głównie w mieście, czasem jakiś wypad i ewentualnie tor.. Jakoś najbardziej skłaniam się w strone DRZ ale nie wiem czy ta moc nie będzie za mała.. dodam że przesiadka jest z hondy vtr sp-1 :)
Dzięki za jakiekolwiek rady :)
Honda VTR SP-1 - do sprzedania lub zamiany na SM