91

Odp: II Runda MP i PP w Toruniu 2015.06.13

samson napisał/a:

W mojej ocenie nie ma co analizować drugiego, za duże złożenie na brudnej gumie.

ok, jeszcze raz dziękuję.

92

751 napisał/a:

Ale to co, już nie lubimy jeździć z lepszymi  aby podnosić swój poziom

PS najlepsze układy z pewnym finem to ma hermes hermunen widziałem na fb

Jak możesz podnosić swój poziom jak koleś wkłada Ci na kółku 5 s po czym znika z pola widzenia i czego tu się nauczysz?

93

zural_Jedrzej napisał/a:
751 napisał/a:

Jak możesz podnosić swój poziom jak koleś wkłada Ci na kółku 5 s po czym znika z pola widzenia i czego tu się nauczysz?

Dowiesz się, że da się szybciej pojechać na tym torze o około 5s na kółku.

Pozdrawiam,
Piotrek

94

mallly200sx napisał/a:
zural_Jedrzej napisał/a:
751 napisał/a:

no dowiem się już sie dowiedziałem po rundzie w Toruniu? i co z tego
a na GP w Poznaniu dowiedziałem się że można pojechać 10 s szybciej?
i czy to coś zmieniło?

95

A co będzie w przyszłym roku? Zostanie ktoś w MP z naszych zawodników? Według nowego regulaminu do MP mają wstęp zawodnicy którzy zrobią limit czasowy 107% czasu najlepszego. Jak taki knedlik się zatnie i pojedzie na swoim poziomie to w przyszłym roku w MP tylko zawodnicy z zagranicy będą mogli jeździć. Taka mnie naszła refleksja. :)

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

96

Bondek napisał/a:

A co będzie w przyszłym roku? Zostanie ktoś w MP z naszych zawodników? Według nowego regulaminu do MP mają wstęp zawodnicy którzy zrobią limit czasowy 107% czasu najlepszego. Jak taki knedlik się zatnie i pojedzie na swoim poziomie to w przyszłym roku w MP tylko zawodnicy z zagranicy będą mogli jeździć. Taka mnie naszła refleksja. :)

Zajebiście  wracamy do PP a zagraniczni niech lecą w MP, jestem tylko ciekawy czy  wtedy też będą zapraszani jak teraz :)

97

z tego co wiem, to jak ktoś będzie kręcił niższy czas to ma możliwość iść do "słabszej" grupy, a jak ktoś będzie za szybki, to obligatoryjnie do grupy wyżej - chyba tak to miało działać :)

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

98

Bondek napisał/a:

To proste.
W MP zostaną Czesi i może Pawełek. Reszta MP do Pucharu. Z Pucharu wtedy 3/4 zawodników nie zrobi 107 najlepszego i leci do Amatorów. :)

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

99

ja mam pytanie lekko offtopowe - dlaczego wprowadzono limit 250cc dla 2T ?

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

100

Just ride and have fun. Thats what supermoto is all about in our level.  :D

101 Ostatnio edytowany przez trawer (2015-06-17 13:18:36)

Możecie mi wszyscy powiedzieć o co Wam tak naprawdę chodzi z tymi zagranicznymi zawodnikami, ? czepiacie się że jeżdżą, tak bez owijania w bawełnę, bo odnosze wrażenie że napewno nie o podnoszenie poprzeczki, poziomu i umiejętności.

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

102

zural_Jedrzej napisał/a:
mallly200sx napisał/a:
zural_Jedrzej napisał/a:

i czy to coś zmieniło?

Paweł jakoś latał cały sezon w Czechach S1 z takimi co dają nam 5 sek. lub więcej i co nie poprawił umiejętności ? Są efekty? Ja to samo większość nauczyłem się od takich zawodników. Kołoczek  Mistrz Polski 2011 , Chołek – Vice Mistrz Polski nauczyli się szybko jeździć od szybszych. Jędrek od kogo chcesz się uczyć od wolniejszych ? od takich samych ? Chciałbyś aby poziom został jaki jest bo z twojego toku myślenia i nie zadowolenia tak właśnie wynika. Na naszym podwórku jesteś w czołówce starcza ?. Myślisz że lepiej  nadal siedzieć jak w latach wcześniejszych nic nie robić odcięci od świata zbierać pucharki jak to było kiedyś w MP i myśleć sobie jacy to jesteśmy dobrzy po czym zalecieć na Puchar Narodów i odpaść bez wyjeżdżania na tor lub wystartować gdzieś w S1  dostać dubla od większości zawodników lub nawet po dwa jak już bywało. Takich zawodników odpowiadającym #140 lub lepszych jest całe S1 w Czechach i w innych krajach  i nie jest to niczym dziwnym wręcz normalnym.
W Czechach latam w klasie Pucharowej w tym sezonie bo takie mam umiejętności i mi to nie przeszkadza najlepsze to szóste miejsce jakie udało mi się wywalczyć i o wiele bardziej się z niego cieszę niż u nas latać w szpicy MP.

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM

103

Amen !!!! :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

104

ktm36213621 napisał/a:
zural_Jedrzej napisał/a:
mallly200sx napisał/a:

i czy to coś zmieniło?

Paweł jakoś latał cały sezon w Czechach S1 z takimi co dają nam 5 sek. lub więcej i co nie poprawił umiejętności ? Są efekty? Ja to samo większość nauczyłem się od takich zawodników. Kołoczek  Mistrz Polski 2011 , Chołek – Vice Mistrz Polski nauczyli się szybko jeździć od szybszych. Jędrek od kogo chcesz się uczyć od wolniejszych ? od takich samych ? Chciałbyś aby poziom został jaki jest bo z twojego toku myślenia i nie zadowolenia tak właśnie wynika. Na naszym podwórku jesteś w czołówce starcza ?. Myślisz że lepiej  nadal siedzieć jak w latach wcześniejszych nic nie robić odcięci od świata zbierać pucharki jak to było kiedyś w MP i myśleć sobie jacy to jesteśmy dobrzy po czym zalecieć na Puchar Narodów i odpaść bez wyjeżdżania na tor lub wystartować gdzieś w S1  dostać dubla od większości zawodników lub nawet po dwa jak już bywało. Takich zawodników odpowiadającym #140 lub lepszych jest całe S1 w Czechach i w innych krajach  i nie jest to niczym dziwnym wręcz normalnym.
W Czechach latam w klasie Pucharowej w tym sezonie bo takie mam umiejętności i mi to nie przeszkadza najlepsze to szóste miejsce jakie udało mi się wywalczyć i o wiele bardziej się z niego cieszę niż u nas latać w szpicy MP.

Oczywiście że chcem się uczyć od szybszych dla tego właśnie startuję za granicą ale w zawodach w których mogę nawiązać walkę przecież mogłem wystartować w MŚ i przyejżdżać ostatni i dostawać po 3 duble i czy by to wpłynęło na mój poziom jazdy? napewno  NIE , a moim zdaniem taki poziom jak prezentują zawodnicy z Czech powinni latać co najmniej ME a nie MP , a ściągnie ich do MP ma inny cel niż uczenie się od szybszych :) takie jest moje osobiste zdanie :)

105

zural_Jedrzej napisał/a:
ktm36213621 napisał/a:
zural_Jedrzej napisał/a:

i czy to coś zmieniło?

Oczywiście że chcem się uczyć od szybszych dla tego właśnie startuję za granicą ale w zawodach w których mogę nawiązać walkę przecież mogłem wystartować w MŚ i przyejżdżać ostatni i dostawać po 3 duble i czy by to wpłynęło na mój poziom jazdy? napewno  NIE , a moim zdaniem taki poziom jak prezentują zawodnicy z Czech powinni latać co najmniej ME a nie MP , a ściągnie ich do MP ma inny cel niż uczenie się od szybszych :) takie jest moje osobiste zdanie :)

Komu pomogli i w czym mi? Puścili kogoś przodem?  blokowali aby szło lepiej wyprzedzać? Na kwalifikacjach ciągli kogoś?
PS. Wszędzie widzisz konia trojańskiego a to Ty jedyny poleciałeś trzecie kwali zaraz za #16 na sprytnego wiedz nie wypisuj tu o jakiś bzdur bez pokrycia .

https://www.facebook.com/tsunamiagataipiotr?ref=hl
# 86 Wuju - Tsunami SM