Odp: II Runda MP i PP w Toruniu 2015.06.13
W mojej ocenie nie ma co analizować drugiego, za duże złożenie na brudnej gumie.
ok, jeszcze raz dziękuję.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda MP i PP w Toruniu 2015.06.13
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W mojej ocenie nie ma co analizować drugiego, za duże złożenie na brudnej gumie.
ok, jeszcze raz dziękuję.
Ale to co, już nie lubimy jeździć z lepszymi aby podnosić swój poziom
PS najlepsze układy z pewnym finem to ma hermes hermunen widziałem na fb
Jak możesz podnosić swój poziom jak koleś wkłada Ci na kółku 5 s po czym znika z pola widzenia i czego tu się nauczysz?
751 napisał/a:Ale to co, już nie lubimy jeździć z lepszymi aby podnosić swój poziom
Jak możesz podnosić swój poziom jak koleś wkłada Ci na kółku 5 s po czym znika z pola widzenia i czego tu się nauczysz?
Dowiesz się, że da się szybciej pojechać na tym torze o około 5s na kółku.
zural_Jedrzej napisał/a:751 napisał/a:Ale to co, już nie lubimy jeździć z lepszymi aby podnosić swój poziom
no dowiem się już sie dowiedziałem po rundzie w Toruniu? i co z tego
a na GP w Poznaniu dowiedziałem się że można pojechać 10 s szybciej?
i czy to coś zmieniło?
A co będzie w przyszłym roku? Zostanie ktoś w MP z naszych zawodników? Według nowego regulaminu do MP mają wstęp zawodnicy którzy zrobią limit czasowy 107% czasu najlepszego. Jak taki knedlik się zatnie i pojedzie na swoim poziomie to w przyszłym roku w MP tylko zawodnicy z zagranicy będą mogli jeździć. Taka mnie naszła refleksja. :)
A co będzie w przyszłym roku? Zostanie ktoś w MP z naszych zawodników? Według nowego regulaminu do MP mają wstęp zawodnicy którzy zrobią limit czasowy 107% czasu najlepszego. Jak taki knedlik się zatnie i pojedzie na swoim poziomie to w przyszłym roku w MP tylko zawodnicy z zagranicy będą mogli jeździć. Taka mnie naszła refleksja. :)
Zajebiście wracamy do PP a zagraniczni niech lecą w MP, jestem tylko ciekawy czy wtedy też będą zapraszani jak teraz :)
z tego co wiem, to jak ktoś będzie kręcił niższy czas to ma możliwość iść do "słabszej" grupy, a jak ktoś będzie za szybki, to obligatoryjnie do grupy wyżej - chyba tak to miało działać :)
To proste.
W MP zostaną Czesi i może Pawełek. Reszta MP do Pucharu. Z Pucharu wtedy 3/4 zawodników nie zrobi 107 najlepszego i leci do Amatorów. :)
ja mam pytanie lekko offtopowe - dlaczego wprowadzono limit 250cc dla 2T ?
Just ride and have fun. Thats what supermoto is all about in our level. :D
Możecie mi wszyscy powiedzieć o co Wam tak naprawdę chodzi z tymi zagranicznymi zawodnikami, ? czepiacie się że jeżdżą, tak bez owijania w bawełnę, bo odnosze wrażenie że napewno nie o podnoszenie poprzeczki, poziomu i umiejętności.
mallly200sx napisał/a:zural_Jedrzej napisał/a:Jak możesz podnosić swój poziom jak koleś wkłada Ci na kółku 5 s po czym znika z pola widzenia i czego tu się nauczysz?
i czy to coś zmieniło?
Paweł jakoś latał cały sezon w Czechach S1 z takimi co dają nam 5 sek. lub więcej i co nie poprawił umiejętności ? Są efekty? Ja to samo większość nauczyłem się od takich zawodników. Kołoczek Mistrz Polski 2011 , Chołek – Vice Mistrz Polski nauczyli się szybko jeździć od szybszych. Jędrek od kogo chcesz się uczyć od wolniejszych ? od takich samych ? Chciałbyś aby poziom został jaki jest bo z twojego toku myślenia i nie zadowolenia tak właśnie wynika. Na naszym podwórku jesteś w czołówce starcza ?. Myślisz że lepiej nadal siedzieć jak w latach wcześniejszych nic nie robić odcięci od świata zbierać pucharki jak to było kiedyś w MP i myśleć sobie jacy to jesteśmy dobrzy po czym zalecieć na Puchar Narodów i odpaść bez wyjeżdżania na tor lub wystartować gdzieś w S1 dostać dubla od większości zawodników lub nawet po dwa jak już bywało. Takich zawodników odpowiadającym #140 lub lepszych jest całe S1 w Czechach i w innych krajach i nie jest to niczym dziwnym wręcz normalnym.
W Czechach latam w klasie Pucharowej w tym sezonie bo takie mam umiejętności i mi to nie przeszkadza najlepsze to szóste miejsce jakie udało mi się wywalczyć i o wiele bardziej się z niego cieszę niż u nas latać w szpicy MP.
Amen !!!! :)
zural_Jedrzej napisał/a:mallly200sx napisał/a:Dowiesz się, że da się szybciej pojechać na tym torze o około 5s na kółku.
i czy to coś zmieniło?Paweł jakoś latał cały sezon w Czechach S1 z takimi co dają nam 5 sek. lub więcej i co nie poprawił umiejętności ? Są efekty? Ja to samo większość nauczyłem się od takich zawodników. Kołoczek Mistrz Polski 2011 , Chołek – Vice Mistrz Polski nauczyli się szybko jeździć od szybszych. Jędrek od kogo chcesz się uczyć od wolniejszych ? od takich samych ? Chciałbyś aby poziom został jaki jest bo z twojego toku myślenia i nie zadowolenia tak właśnie wynika. Na naszym podwórku jesteś w czołówce starcza ?. Myślisz że lepiej nadal siedzieć jak w latach wcześniejszych nic nie robić odcięci od świata zbierać pucharki jak to było kiedyś w MP i myśleć sobie jacy to jesteśmy dobrzy po czym zalecieć na Puchar Narodów i odpaść bez wyjeżdżania na tor lub wystartować gdzieś w S1 dostać dubla od większości zawodników lub nawet po dwa jak już bywało. Takich zawodników odpowiadającym #140 lub lepszych jest całe S1 w Czechach i w innych krajach i nie jest to niczym dziwnym wręcz normalnym.
W Czechach latam w klasie Pucharowej w tym sezonie bo takie mam umiejętności i mi to nie przeszkadza najlepsze to szóste miejsce jakie udało mi się wywalczyć i o wiele bardziej się z niego cieszę niż u nas latać w szpicy MP.
Oczywiście że chcem się uczyć od szybszych dla tego właśnie startuję za granicą ale w zawodach w których mogę nawiązać walkę przecież mogłem wystartować w MŚ i przyejżdżać ostatni i dostawać po 3 duble i czy by to wpłynęło na mój poziom jazdy? napewno NIE , a moim zdaniem taki poziom jak prezentują zawodnicy z Czech powinni latać co najmniej ME a nie MP , a ściągnie ich do MP ma inny cel niż uczenie się od szybszych :) takie jest moje osobiste zdanie :)
ktm36213621 napisał/a:zural_Jedrzej napisał/a:no dowiem się już sie dowiedziałem po rundzie w Toruniu? i co z tego
i czy to coś zmieniło?Paweł jakoś latał cały sezon w Czechach S1 z takimi co dają nam 5 sek. lub więcej i co nie poprawił umiejętności ? Są efekty? Ja to samo większość nauczyłem się od takich zawodników. Kołoczek Mistrz Polski 2011 , Chołek – Vice Mistrz Polski nauczyli się szybko jeździć od szybszych. Jędrek od kogo chcesz się uczyć od wolniejszych ? od takich samych ? Chciałbyś aby poziom został jaki jest bo z twojego toku myślenia i nie zadowolenia tak właśnie wynika. Na naszym podwórku jesteś w czołówce starcza ?. Myślisz że lepiej nadal siedzieć jak w latach wcześniejszych nic nie robić odcięci od świata zbierać pucharki jak to było kiedyś w MP i myśleć sobie jacy to jesteśmy dobrzy po czym zalecieć na Puchar Narodów i odpaść bez wyjeżdżania na tor lub wystartować gdzieś w S1 dostać dubla od większości zawodników lub nawet po dwa jak już bywało. Takich zawodników odpowiadającym #140 lub lepszych jest całe S1 w Czechach i w innych krajach i nie jest to niczym dziwnym wręcz normalnym.
W Czechach latam w klasie Pucharowej w tym sezonie bo takie mam umiejętności i mi to nie przeszkadza najlepsze to szóste miejsce jakie udało mi się wywalczyć i o wiele bardziej się z niego cieszę niż u nas latać w szpicy MP.Oczywiście że chcem się uczyć od szybszych dla tego właśnie startuję za granicą ale w zawodach w których mogę nawiązać walkę przecież mogłem wystartować w MŚ i przyejżdżać ostatni i dostawać po 3 duble i czy by to wpłynęło na mój poziom jazdy? napewno NIE , a moim zdaniem taki poziom jak prezentują zawodnicy z Czech powinni latać co najmniej ME a nie MP , a ściągnie ich do MP ma inny cel niż uczenie się od szybszych :) takie jest moje osobiste zdanie :)
Komu pomogli i w czym mi? Puścili kogoś przodem? blokowali aby szło lepiej wyprzedzać? Na kwalifikacjach ciągli kogoś?
PS. Wszędzie widzisz konia trojańskiego a to Ty jedyny poleciałeś trzecie kwali zaraz za #16 na sprytnego wiedz nie wypisuj tu o jakiś bzdur bez pokrycia .
Strony Poprzednia 1 … 5 6 7 8 9 … 12 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » II Runda MP i PP w Toruniu 2015.06.13
Wygenerowano w 0.065 sekund, wykonano 77 zapytań