1

Temat: crashpady pod wymiar

sprzedam/zrobie pod wymiar crashe w oski/na koncowki kierownicy itd.
przykladowo komplet 4 sztuk " ol inkluzif" z pretem, nakretkami kolapakowymi, podkladkami i wysylka 70-80zl
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test

2

Odp: crashpady pod wymiar

Szybko, sprawnie. Polecam

Pozdrawiam,
Piotrek

3

Pw

4 Ostatnio edytowany przez wyrzyk969 (2015-06-11 13:04:49)

Pypa jak zamawiasz coś to się wstrzymaj do wieczora bo i ja bym zanabył ale dopiero wieczorem będę mógł rysunek zrobić jakie mi trzeba i poszło by jedną wysyłką. Pzdr.

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

5

kik_man masz PW

CA Technology

6

Polecam nie tylko ze wzgledow estetycznych. Przy glebie sprawdzaja sie swietnie

7

Ja bym chętnie łyknął ale jak to się montuje na ośki? nagwintowany pręt przelotowy, nakładasz rolki i kontrujesz nakrętką?

dabljuer250x

8

superczesiu napisał/a:

Ja bym chętnie łyknął ale jak to się montuje na ośki? nagwintowany pręt przelotowy, nakładasz rolki i kontrujesz nakrętką?

dokładnie

Ja też polecam Kikmana, dobry towar ma.

https://www.bikepics.com/members/81

9

superczesiu napisał/a:

montujesz przez oske na pret gwintowany skrecasz i dodatkowo nakretka kolpakowa na crasha. podesle w wolnej chwili fote ze swojego moto

10 Ostatnio edytowany przez kik_man (2015-06-16 20:55:43)

2 inne przykladowe komplety

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test

sporo osob pyta jak zmierzyc  zeby ladnie wygladalo i dobre crashe zrobic

wysokosc elementu ktory ma byc przykryty przez crasha:
PunBB bbcode test
srednica otworu w tylenj czesci crasha:
PunBB bbcode test
max srednica jaki crash moze wejsc w dany element
PunBB bbcode test

analogicznie robimy pozostalye strony osiek. za model posłuzyla nakretka oski tylnej w lc4

kilka osob tez pytalo jak wygladaja crashe na moto. tak wygladaja u mnie . dlaczego takie dlugie ? bo przy mniejszych i glebie boczek zriornika dotykal ancfaltu a przy takich i dodatkowo w koncowkach kierownicy ten element przy glebie jest w powietrzu
PunBB bbcode test

11

uuu czyżby moje crashe do faVORka były gotowe? znaczy się w niedzielke mógłbym się już wywracać? hehe Pzdr.

CA Technology

12

fajne te crashe, ale wg mnie lepiej robić "krótsze" bo przy większej glebie jest za duża dźwignia i crashe odpadają - tak stało się u mnie...

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

13

w moich ma 5cm główka i 5cm końcówka, żeby mieć zapas przy docinaniu bo pewnie wyjdzie tak, że zostanie mi z jednej z cm a z drugiej ze trzy, a może w jakimś całkiem na zero. Takie są bo nie mierzyłem dokładnie długości jaką mi trzeba hehe

CA Technology

14

Tak twoje.  Ja te crashe mailem u siebie i juz 3 komplety przetarlem do 0, odpukac zaden nie odpadl.

15 Ostatnio edytowany przez gierwi (2015-06-26 12:12:29)

A wymyśliłbyś coś takiego w konkurencyjnej cenie? Fajna rzecz, bo można w miarę zużywania obrócić i mieć nadal prawie nówkę.

[url]http://www.supermotodaz.co.uk/product_info.php?products_id=488[/url]

Albo takiego (chodzi o slidery ;-) )?

[url]http://www.supermotodaz.co.uk/product_info.php?cPath=248_260&products_id=418[/url]

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"