Temat: crashpady pod wymiar
sprzedam/zrobie pod wymiar crashe w oski/na koncowki kierownicy itd.
przykladowo komplet 4 sztuk " ol inkluzif" z pretem, nakretkami kolapakowymi, podkladkami i wysylka 70-80zl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » crashpady pod wymiar
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sprzedam/zrobie pod wymiar crashe w oski/na koncowki kierownicy itd.
przykladowo komplet 4 sztuk " ol inkluzif" z pretem, nakretkami kolapakowymi, podkladkami i wysylka 70-80zl
Szybko, sprawnie. Polecam
Pw
Pypa jak zamawiasz coś to się wstrzymaj do wieczora bo i ja bym zanabył ale dopiero wieczorem będę mógł rysunek zrobić jakie mi trzeba i poszło by jedną wysyłką. Pzdr.
kik_man masz PW
Polecam nie tylko ze wzgledow estetycznych. Przy glebie sprawdzaja sie swietnie
Ja bym chętnie łyknął ale jak to się montuje na ośki? nagwintowany pręt przelotowy, nakładasz rolki i kontrujesz nakrętką?
Ja bym chętnie łyknął ale jak to się montuje na ośki? nagwintowany pręt przelotowy, nakładasz rolki i kontrujesz nakrętką?
dokładnie
Ja też polecam Kikmana, dobry towar ma.
montujesz przez oske na pret gwintowany skrecasz i dodatkowo nakretka kolpakowa na crasha. podesle w wolnej chwili fote ze swojego moto
2 inne przykladowe komplety
sporo osob pyta jak zmierzyc zeby ladnie wygladalo i dobre crashe zrobic
wysokosc elementu ktory ma byc przykryty przez crasha:
srednica otworu w tylenj czesci crasha:
max srednica jaki crash moze wejsc w dany element
analogicznie robimy pozostalye strony osiek. za model posłuzyla nakretka oski tylnej w lc4
kilka osob tez pytalo jak wygladaja crashe na moto. tak wygladaja u mnie . dlaczego takie dlugie ? bo przy mniejszych i glebie boczek zriornika dotykal ancfaltu a przy takich i dodatkowo w koncowkach kierownicy ten element przy glebie jest w powietrzu
uuu czyżby moje crashe do faVORka były gotowe? znaczy się w niedzielke mógłbym się już wywracać? hehe Pzdr.
fajne te crashe, ale wg mnie lepiej robić "krótsze" bo przy większej glebie jest za duża dźwignia i crashe odpadają - tak stało się u mnie...
w moich ma 5cm główka i 5cm końcówka, żeby mieć zapas przy docinaniu bo pewnie wyjdzie tak, że zostanie mi z jednej z cm a z drugiej ze trzy, a może w jakimś całkiem na zero. Takie są bo nie mierzyłem dokładnie długości jaką mi trzeba hehe
Tak twoje. Ja te crashe mailem u siebie i juz 3 komplety przetarlem do 0, odpukac zaden nie odpadl.
A wymyśliłbyś coś takiego w konkurencyjnej cenie? Fajna rzecz, bo można w miarę zużywania obrócić i mieć nadal prawie nówkę.
[url]http://www.supermotodaz.co.uk/product_info.php?products_id=488[/url]
Albo takiego (chodzi o slidery ;-) )?
[url]http://www.supermotodaz.co.uk/product_info.php?cPath=248_260&products_id=418[/url]
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Sprzedam » Archwium - Sprzedam » crashpady pod wymiar
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 71 zapytań