Odp: Koszulki forumowe itp
jakbym miał krzywe z tego to mogę zająć się tematem...
[url]http://www.sendspace.com/file/zsok02[/url] przerobione na krzywe
a co z koszulką forumową ? :P przecież sobie takiej nie założę :mad:
Beast mode: ON
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Koszulki forumowe itp
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jakbym miał krzywe z tego to mogę zająć się tematem...
[url]http://www.sendspace.com/file/zsok02[/url] przerobione na krzywe
a co z koszulką forumową ? :P przecież sobie takiej nie założę :mad:
dobra, ja rozumiem że padło i nic z tego nie będzie :< no szkoda.
Nic nie padło nic nie padło w przyszłym tygodniu może ogarne na razie brak czasu
ja czekam na zamówioną próbną koszulke jak przyjdzie i zobacze jak wyszła to dam znać
Dobra, spragnieni koszulek motórzyści! Dotarła do mnie koszulka damska w rozmiarze S. Daje wam foty do oglądnięcia według mnie wyszła całkiem nieźle choć wzór mógłby być większy jednak to nie było możliwe z uwagi na zbyt małą rozdzielczość się robił rozmyty po rozciągnięciu. Moja oferta jest taka 44,99 zł od sztuki - czas realizacji około 7 dni. Dawajcie znać czy ktoś jest chętny i czy mam lecieć do fabryki :P mogę wystawić na allegro. Rozmiary S, M, L, XL. Eska jest naprawdę zajebiście mała.
SZEROKOŚĆ WZORU: ok. 20cm
WYSOKOŚĆ WZORU: ok. 12cm
Dla mnie jedna "M".
hehe,
ja tez wezme M
daj znac czy da rade załatwić meskie z samym wzorem typa na SM po lewej stronie koszulki
Piszcie na PW, maila albo gadu: 4552246 to dogadamy płatność i adres do wysyłki. Wszystko się da :D zamówię w takim razie taką też na próbe i dam zdjęcia.
przerobiłem kilka postów wyżej na wektor i nie powinno być problemu z powiększaniem. Nawet do gigantycznych rozmiarów :)
heh! przerobiles moj wektor btw :) ... ktory byl juz wektorem :)
radzik: nie wiem czy wykupiles prawa autorskie by czerpac zyski ? :)
po za tym ta technika nadrukow , ktora tutaj widze jest poprostu slaba i malo estetyczna.
Kurde to jest zwykły nadruk foliowy, za sito mogę wynegocjować ceny na poziomie35pln!
45 zł to dosyć dużo no ale oczywiście nikt nikomu nie każe kupować itd. tylko że można to zrobić za 20 zł,
Osobiście niestety nie mam czasu żeby podjechać i to załatwić może mi się uda niedługo
POZDRAWIAM ;)
heh! przerobiles moj wektor btw :) ... ktory byl juz wektorem :)
radzik: nie wiem czy wykupiles prawa autorskie by czerpac zyski ? :)
po za tym ta technika nadrukow , ktora tutaj widze jest poprostu slaba i malo estetyczna.
trzeba było zarzucić od razu crd bym się nie męczył z pdf'em hihi :lol:
koszulka supermoto z ebay - może kogoś zainteresuje
[url]http://cgi.ebay.pl/T-SHIRT-LOVE-SUPERMOTO-SCHWARZ-GR-S-M-L-XL-XXL-/230578502448?pt=Herrenbekleidung&hash=item35af8cbb30[/url]
elagancka koszulka, z checia bym taka przytulił :D
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Koszulki forumowe itp
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 82 zapytań