Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Chyba trzeba jebnac kilka banow
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 216 217 218 219 220 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Chyba trzeba jebnac kilka banow
Czy mozna przyjechac kolo godziny 19-20 jako widz? Czy bedzie juz zamknięta brama lub po treningu?
To pieczemy bańki dzisiaj. Trakcja może będzie lepsza niż ostatnio :-)
Dojazd od prymasa tysiaclecia - zakaz ruchu, ale jest przejezdna z niezla sekcja off :-)
Było elegancko, dzięki za trening :-]
Trenk był konkretny do 21 :-)
Pytanie do kolegów zawodnikow takie - czy ktoś mógłby mi pożyczyć na 2-3 tygodnie koła SM do Yamahy YZ? Dokładnie to jest YZF 250 z 2008r. Chciałbym wypróbować jak to będzie jeździć na SM
do yz beda pasowaly kola z jakiejkolwiek yamaha wr/yz od 2003+
Czy mozna przyjechac kolo godziny 19-20 jako widz? Czy bedzie juz zamknięta brama lub po treningu?
Popatrzeć można zawsze, dzięki wszystkim za wspólny treńk, dziękuje gałce że wpadła pomóc :-)
Dzięki gałka za chłodziwo na stopę :) Noga cała, stopa cała. Obyło sie na skręceniu śródstopia. Najgorsze to ze dopiero po glebie wiem co było źle, a moze i dobrze że wiem, a jestem w niewiedzy. :P
Pozdrawiam i dzięki Panowie za towarzystwo. :)
z ostatniego treningu :
[url]https://www.youtube.com/watch?v=83pjxon0a58[/url]
mam jeszcze z rozgrzewki, ale nie wiem czy wysyłać na YT
Levis to jest fotomontaż, bo widać jak wyglebilem w terenie. Przecież to niemożliwe!!!
coś ten teges ???
Tak od 17:45 ci co beda moga trase z opon ukladac
Patrzac na film Levisa i porownujac z filmami nawet sprzed roku musze przyznac ze srednia okrazenia wzrosła znaczaco, \jednym słowem trenki maja sens. Poziom skila rosnie.
Keep calm and supermoto on bemowo
Dzięki za wspólny trening, pogoda dopisała :-) tym razem obyło się bez większych strat w zdrowiu i sprzęcie
Strony Poprzednia 1 … 216 217 218 219 220 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 50 zapytań