Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Husqvarna = Husaberg = KTM, Tm mnie nie interesuje :D Tak jak myślałem, wybór skromny. Mally piszesz, ze tylko SMCR, a co np z exc 500?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 309 310 311 312 313 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Husqvarna = Husaberg = KTM, Tm mnie nie interesuje :D Tak jak myślałem, wybór skromny. Mally piszesz, ze tylko SMCR, a co np z exc 500?
Husqvarna produkuje seryjne SM
Husqvarna to ktm w innym kolorze.
Fabrycznie to chyba tylko KTM, Suzuki RMX i TM.
Pany - Jaki znajdę dobry, darmowy serwer hostingowy do zdjęć?
np. picasaweb.google.com
Po kiego tworzyc temat i pieprzc o czyms innym? Tyczy sie ostatniego o toruniu i gadce o nacinaniu opon, w s1 tez uzywaja nacietych wystarczy po fotach popatrzec, nie wiem jak slicki ale dot zjechana gorzej trzyma w "terenie" niz z nowym bieznikiem
Wiem że pytanie totalnie z dupy ale crf 250 i 450 są takie same wymiarowo ? Chodzi mi o plastiki chce do 250 dać boczki z 450 i nie wiem czy nie bd inne wymiarowo .
Wiem że pytanie totalnie z dupy ale crf 250 i 450 są takie same wymiarowo ? Chodzi mi o plastiki chce do 250 dać boczki z 450 i nie wiem czy nie bd inne wymiarowo .
To zależy z jakich roczników. od 9 do 12 na pewno są takie same zestawy plastików.
chodzi mi o 11 więc bd pasować .Dzięki !
Wiecie gdzie w Wawie można oddać tłumik do naprawy, ma nieszczelności i jest lekko pęknięty (poprzedni właściciel naprawił chałupniczo na wkręty) i mam wrażenie że spaliny jakby falują w tłumiku
Wiecie gdzie w Wawie można oddać tłumik do naprawy, ma nieszczelności i jest lekko pęknięty (poprzedni właściciel naprawił chałupniczo na wkręty) i mam wrażenie że spaliny jakby falują w tłumiku
edek? edhaust
jeszcze jedno pytanko skusi się ktoś na pokrowiec do crf 450 2011 czarny ? brałbym plastiki używki i tam dorzuca sprzedający a ja mam świeżutki nowiutki więc...
panowie, wiecie czy dostane gdzies mocowanie tlumika GPR? urwalo mi sie na schodach i musze ogarnac :) pewnie skonczy sie na dorobieniu obejmy ze stali nierdzewnej, ale moze ktos cos wie ;]
[url]http://joemonster.org/filmy/69372/To_nie_jest_prawdziwa_Policja_Ratunku_[/url] który to z forum / :)
[url]http://joemonster.org/filmy/69372/To_nie_jest_prawdziwa_Policja_Ratunku_[/url] który to z forum / :)
pytasz o tego z kamerą czy o głównego bohatera?
no z kamera. a co bochater tez z forum ? bo bluzy nie mial.
Strony Poprzednia 1 … 309 310 311 312 313 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 38 zapytań