Odp: Supermotowy Terror Warszawy
ooo zróbcie to :D chętnie pooglądam!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 520 521 522 523 524 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ooo zróbcie to :D chętnie pooglądam!
Dzisiaj ktos ? Bede na starówce z pasażerka za jakis czas
Ktos cos teraz?
odnośnie miejsca do treningów - jak jadąć od węzła Łopuszańska w kierunku Pruszkowa, wjedzie się na obwodnicę i kieruje na drugi zjazd - czyli lotnisko chopina itd. To przed skrętem w prawo na wprost jest nowa droga (autostrada) jeszcze nie otwarta dla ruchu. Z tego co widziałem dzisiaj, supermociak spokojnie przejedzie między barierkami. Pytanie czy ktoś się zaraz nie będzie burzył...
Tam nikt mnie nie pogonil jeszcze
To dawajcie!
Piątek?
to ustawmy sie moze na statoil/kfc rog poleczki i pulawskiej i razem skoczmy bo nie kazdy wie jak tam pojechac
odnośnie miejsca do treningów - jak jadąć od węzła Łopuszańska w kierunku Pruszkowa, wjedzie się na obwodnicę i kieruje na drugi zjazd - czyli lotnisko chopina itd. To przed skrętem w prawo na wprost jest nowa droga (autostrada) jeszcze nie otwarta dla ruchu. Z tego co widziałem dzisiaj, supermociak spokojnie przejedzie między barierkami. Pytanie czy ktoś się zaraz nie będzie burzył...
Tam jest spokój. Same biurowce i działki dookoła. Bywam tam często po robocie lub wieczorami. Poza tym przyjeżdza sporo stunterów na upalanie.
Może tak zabrać jakieś GoPro i uda się coś nakręcić wesołego ?
w jakich godzinach planujecie? Może dołącze... i mam kamerkę
Ja tez wezme gopro, cos sie sklei. Moze jakas kolezanke z aparatem tez bym zapakował.
to o ktorej sie ustawiamy Panowie? 12-13?
to o ktorej sie ustawiamy Panowie? 12-13?
12-13 to się spalicie w taką pogodę ;)
ja wieczorem nie moge. moze nie bedzie az tak strasznie. chyba, ze wszyscy sie pisza na wieczor to odpadam
A czwartek wam nie gra? Co by nie było to się dostosuję ale jak by zostały 3 dni wolne to chętnie jakieś mazurki bym zahaczył.
I chłodniej ma być ;)
Strony Poprzednia 1 … 520 521 522 523 524 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.086 sekund, wykonano 40 zapytań