1

Temat: Huska Te610 na sm

witam wszystkich. obecnie siedze w usa i tu tez rozgladam sie za jakims sm, rozmyslalem nad drz400sm ale wolalbym jednak cos ostrzejszego. trafilem na husqvarne te610 99r za dobra kase, z huska nigdy nie mialem nic wspolnego i nie wiem jak to z nia. od czego kola moga pasowac? szukac tylko konkretnie do huski czy od czegos innego podejda bo nie ukrywam ze latwiej do czego innego tu znalezc. zawieszenie wydaje mnie sie ze starczy, nie chce tym latac po torze tylko rekreacyjnie. tak ogolnie czy warto sie w to bawic zeby ja przerabiac czy moze jednak nie? z gory dzieki za odp i pozdrawiam

2

Odp: Huska Te610 na sm

lepiej to poszukac huski przerobionej na SM, ale pod koniec lat 90ych Husqvarna jeszcze nie wypuszczala wersji SM.
Mozesz wiec byc skazany na przerabianie.
W przypadku adaptacji kol od innego motocykla bedziesz musial co najmniej dotoczyc oske.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

3

Odp: Huska Te610 na sm

moja skvarka te 610e  pochodzi z UK  hupiłem bo była tania, dokupiłem koła sm (z innej husqvarny z piastami talon i obręczami excell więc nie miałem problemu z dotaczaniem osi) na e bay  pojawiają się często i przynajmniej w UK nie ma z tym problemu jedyne co musiałem dotoczyć to dystanse na tylnej osi, dobry rekreacyjny motorek - wygodne siedzenie, nie wiem jak jest z elastycznością silnika bo nie jeździłem na oryginalnym a w swojej podniosłem spręzanie  więc nie mam porównania,  czy sie opłaca  policz, dodaj cenę motocykla cenę kół sm, tarczę 320 (oryginalna tarcza przednia choć małej średnicy też dawała rade jeśli myślisz o rekreacji) adapter do zacisku i porównaj z ceną gotowych sm

Husaberg FS650
663 944 902 sms
UK 07907566238