Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Zapraszam Panowie do Łodzi ;)
Będzie całkiem spora ekipa SM Łódź ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 308 309 310 311 312 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zapraszam Panowie do Łodzi ;)
Będzie całkiem spora ekipa SM Łódź ;)
moze z Klaymanem skoczymy
To jest w sobote czy w niedziele?
SMT też będzie + jeszcze paru innych na SMach. Zapowiada się bardzo fajne spotkanie forumowe, może nawet większe niż w Sudetach :)
W piątek impreza klubowa, sobota pokazy gdzieś tam, niedziela, przejazd :) Od nas większość będzie od soboty, ja z kobietą ruszamy w niedzielę rano.
Pytanie do ludzi co leją bel raya thumpera- jaki macie kolor oleju? Zwykły kolor oleju czy jakoś zabarwiony?
Ja używałem już dosyć dawno i nie wydawał mi się specjalnie różnić od innych zwykłych, chyba że odcieniem...
Idealnie się KTS zgrało z Poznaniem, nosz k***a chciałbym być w obu miejscach na raz ale jednak wybieram te rundę mistrzostw sm.
Castrol?
[url]http://epoznan.pl/news-news-58195-Policja_przejela_partie_podrobionego_oleju_silnikowego[/url]
ta castrol od lat juz jest podrabiany i od lat sprzedawany w moim motoryzacyjnym .
Jakie moto wychodzą obecnie z fabryki seryjnie w SM oczywiście z homologacja oprócz maszyn spod skrzydeł KTMa?
honda CRF 250.
Jeżeli nie interesuje Cię faktura i rocznik 2014-2015, to czasem można gdzieś dorwać nową Aprilię SXV z lat 2008-2011...
Myśle o leasingu nowego albo jakiegoś dwu-trzy latka i raczej powyżej 250tki
husaberg 570
Jakie moto wychodzą obecnie z fabryki seryjnie w SM oczywiście z homologacja oprócz maszyn spod skrzydeł KTMa?
Nic nie ma ciekawego. Można spróbować kupić CRF450/500/R/X z Redmoto (seryjna SM), mają też dealera w DE. ewentualnie RMX SM też z Włoch.
A tak to jest tylko 690SMCR...
Stojąc przed podobnym dylematem kupiłem WR450... przeglądy co 2tys km, 2lata gwarancji...
Już stoi na małych kołach...
Ta [url]http://otomoto.pl/oferta/yamaha-wr-yamaha-wr450f-13-salon-polska-ID6y3CPP.html[/url] jest jeszcze na gwarancji- dzwoniłem sprawdzałem, pierwszy właściciel + zarejestrowana na firmę i pełna FV przy kupnie :)
A TM'y ? też coś mają chyba z homo na małych
Husqvarna produkuje seryjne SM
Strony Poprzednia 1 … 308 309 310 311 312 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 41 zapytań