16

Odp: Pomoc w zakupie sxv ?

jak masz wolne 25k to bierz tą z działu giełda :P

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

17

Z tego co sie dowiedziałem to że nowy rozrusznik i nie rejestrował bo nie ma czasu ale ma to zrobic i powiedział że w przyszłym tygodniu będzie wymieniał olej i sprawdzi mi kompresje i jakos mu sie nie spieszły żeby to sprzedac przynajmniej z gadki tak wynikało.Spytałem czy mógłby mi wyslac e-mail lub sms jaką ma kompresje to odpowiedział że by najlepiej zadzwonic pod koniec tygodnia i odpowie bo on nie bedzie pewnie pamiętał. Jeśli by było cos rozjebane to pewnie by to naprawil i chciał mi wcisnać ten kit, ale jakos nie zalezy mu aby to sprzedac juz sam nie wiem czy czekac czy podjechac i to zobaczyc jakos sxv nie przybywa na aukcjach...

18

Witam jeszcze raz koles udzielil mi odpowiedzi ze nie ma jak zmierzyc kompresji rozebrał owiewki ale są jakies "zaworki" i nie ma jak wlozyc manometru i jesli ja wiem jak to zebym mu powiedział wiec jeszcze raz czy ktos ma cos do powiedzenia w tym temacie ?

19

nom - niech zdejmie fajki ze świec, wykręci świece, wkręci manometr i zmierzy kompresję :-]

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

20

Poszła ta Aprilka, czy nie?
możecie mi na priv podesłać nr tel. do gościa?
bo chciałem podjechać obejrzeć,
a ogłoszenie na olx już się skończyło,

Pzdr

21

Trzeba przyznac ze jest mega sliczna, jak dla mnie najladniesze SM.

Husaberg FC 550 2003r.  x2 :)

22

Yelcyn450 napisał/a:

Poszła ta Aprilka, czy nie?
możecie mi na priv podesłać nr tel. do gościa?
bo chciałem podjechać obejrzeć,
a ogłoszenie na olx już się skończyło,

Pzdr

Ja swoją apke będe najprawdopodbniej sprz\edawał ,zarejestrowana ubezpieczona ,świerzy przegląd.
Fura po tuningu i odpudowie silnika 14,9 mth .
W razie co to wal na priv

nto