Odp: Pomoc w zakupie sxv ?
jak masz wolne 25k to bierz tą z działu giełda :P
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pomoc w zakupie sxv ?
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
jak masz wolne 25k to bierz tą z działu giełda :P
Z tego co sie dowiedziałem to że nowy rozrusznik i nie rejestrował bo nie ma czasu ale ma to zrobic i powiedział że w przyszłym tygodniu będzie wymieniał olej i sprawdzi mi kompresje i jakos mu sie nie spieszły żeby to sprzedac przynajmniej z gadki tak wynikało.Spytałem czy mógłby mi wyslac e-mail lub sms jaką ma kompresje to odpowiedział że by najlepiej zadzwonic pod koniec tygodnia i odpowie bo on nie bedzie pewnie pamiętał. Jeśli by było cos rozjebane to pewnie by to naprawil i chciał mi wcisnać ten kit, ale jakos nie zalezy mu aby to sprzedac juz sam nie wiem czy czekac czy podjechac i to zobaczyc jakos sxv nie przybywa na aukcjach...
Witam jeszcze raz koles udzielil mi odpowiedzi ze nie ma jak zmierzyc kompresji rozebrał owiewki ale są jakies "zaworki" i nie ma jak wlozyc manometru i jesli ja wiem jak to zebym mu powiedział wiec jeszcze raz czy ktos ma cos do powiedzenia w tym temacie ?
nom - niech zdejmie fajki ze świec, wykręci świece, wkręci manometr i zmierzy kompresję :-]
Poszła ta Aprilka, czy nie?
możecie mi na priv podesłać nr tel. do gościa?
bo chciałem podjechać obejrzeć,
a ogłoszenie na olx już się skończyło,
Pzdr
Trzeba przyznac ze jest mega sliczna, jak dla mnie najladniesze SM.
Poszła ta Aprilka, czy nie?
możecie mi na priv podesłać nr tel. do gościa?
bo chciałem podjechać obejrzeć,
a ogłoszenie na olx już się skończyło,Pzdr
Ja swoją apke będe najprawdopodbniej sprz\edawał ,zarejestrowana ubezpieczona ,świerzy przegląd.
Fura po tuningu i odpudowie silnika 14,9 mth .
W razie co to wal na priv
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pomoc w zakupie sxv ?
Wygenerowano w 0.040 sekund, wykonano 83 zapytań