Odp: Koła SM do Husaberg/KTM - co i gdzie wybrać
Ktoś coś więcej o tych GN? Mam chęć sobie zamówić sam tył.
Husaberg TE 250
Husaberg FS 570 sztos
EXC 525 mianowicie, dość dobry. LC4 640 badziewie, do badziewia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Koła SM do Husaberg/KTM - co i gdzie wybrać
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Ktoś coś więcej o tych GN? Mam chęć sobie zamówić sam tył.
No właśnie. To nie jakiś chinol czasem?
co do kol gn to podejrzewam ze jakoscia nie odbiegaja od warp9 i innych pochodzenia chinskiego.
nie lepiej poszukac jakichs uzywek w dobrym stanie i dorobic tuleje lub wymienic lozyska i dystanse?
[url]http://forum.supermoto.pl/topic30538-kola-supermoto.html[/url] te sa nadal aktualne za 3tys
ja tez mam kola z oskami 20 i 25 za 2k
Chinol za 3k a talon+did za 3,8 to dla mnie oczywisty wybór.
Dostałem info na PW że GN to typowa chinka więc... Najlepiej jakby jakiś użytkownik się znalazł.
Ja też szukam używek 16,5x3,5 i 17x5 do kata. Ma ktoś może coś?
Harp masz priv.
Ja mam coś takiego
Signe - bardzo fajne kółka ale to chyba nie są te, o których pisałeś, że składałeś z różnych gratów?
To nie są czasem fele z KTM PP?
Koledzy powiedzcie jeszcze coś na temat GoldSpeed'ów. Solidne to? Rozumiem, że nie jest to jakaś chińszczyzna?
To akurat jest OEM felga KTM. Behr z SMC-R a piasta z LC4-2003-2006. Te które składałem z gratów to akurat goldspeed/talon i są dla mnie jako pierwszy zestaw.
Może wiecie które obręcze lepsze - Excel vs Goldspeed ?
Przyłączam się do pytania Dziku.
Gdzie można kupić w rozsądnej cenie piastę talona, obręcz excel, goldspeed w przystępnej cenie? Ktoś z forum tym handluje?
Dziku, wydaje mi się że excel. Chociaż widziałem popękane obręcze Excela (enduro) ale jak wiadomo wszystko ma swoje granice.
Kurczak jeśli cię interesują używki to najszybciej trafisz na rynku USA ale niekoniecznie najtaniej. Jak nowe to w PL dynotech. Goldspeeda sprowadza mcienki.
W razie co mogę zaproponować też obręcze alpiny :)
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Koła SM do Husaberg/KTM - co i gdzie wybrać
Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 69 zapytań