Odp: Nowy wydech, a mapa zapłonu ?
Hej chłopaki, mój temat został w sumie słusznie zamknięty przez Hackera w związku z czym piszę tutaj - w zeszłym roku zmieniłem wydechy na akcesoryjne Leo Vince - motocykl to KTM 690 SM 08'. Przez jakiś czas było spoko pojeździłem trochę przygotowałem go pod nowy sezon i teraz zauważyłem że stosunkowo często zdarza się że na światłach czy ogólnie na wolnych obrotach motocykl gaśnie. Odpalałem go na chwilę wczoraj - pochodził 10 minut na jałowym biegu i gasł jakby rzadziej - podczas 30 minutowej przejażdzki zdarzyło się to raz. Potem stał przed blokiem 20 minut, odpaliłem go od razu, przejechałem się i zgasł 4 razy i wyraźnie było czuć różnicę. Wymieniając wydechy nie grzebałem nic przy mapach a z tego co rozumiem jest to jak najbardziej wskazane - w związku z czym moje pytanie - czy ktoś z okolic szczecina lub poznania posiada czas/chęci/umiejętności by wgrać stosowną mapę od tego modelu/wydechów? Sam jestem z Gorzowa Wlkp. widziałem że Vilku coś ogarnia ale wycieczka do Wawy to dla mnie jednak spory kawałek. Dzwoniłem do Rapida powiedzieli że od Vince nie posiadają ale mogą wgrać inne akcesoryjne. Podejrzewam że jeśli nie uda mi się znaleźć nic lepszego to to będzie najlepszym rozwiązaniem.