Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Jest opcja na razie przyjazdu tylko popatrzeć, przybić pionę i pogadać? W międzyczasie wypełnię papierkologię, bo będę chciał z Wami trenować tylko czekam na crash pady i klatkę.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 212 213 214 215 216 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest opcja na razie przyjazdu tylko popatrzeć, przybić pionę i pogadać? W międzyczasie wypełnię papierkologię, bo będę chciał z Wami trenować tylko czekam na crash pady i klatkę.
18:30 trochę późno :> ale jak patrzę na prognozę pogody, to nie wygląda to zbyt różowo...
Na placu zachowujemy porządek i nie korzystamy ze starej furtki ma być ona zamknięta
zawsze posiadamy ze sobą aktualną legitymacje z naklejką na dany rok.
Ktoś bedzie rozdawal te aktualne naklejki na legitymacje ?
Po aktualne naklejki z $$$ trzeba się udać
Biuro Automobilklubu Polski od dnia 25 sierpnia zmieniło tymczasowo siedzibę na adres:
02-486 Warszawa, Al. Jerozolimskie 204
mają tam kasę czy lepiej zrobić przelew na rachunek i pojawić się z potwierdzeniem?
Kasa, księgowość
Elżbieta Żuprańska, ksiegowosc2@automobilklubpolski.pl
tel. 22 873 24 23
Na innaugurację raczej nie dam rady dotrzeć :(
Ale następny raz i wszystkie kolejne - obowiązkowo. ;)
BTW, Dołączam się też do kopania :D
o 18:30?
18:30 trochę późno :> ale jak patrzę na prognozę pogody, to nie wygląda to zbyt różowo...
Zapraszam jednak do zapoznania się z regulaminem, spotykamy się 17;30-18;00, najlepiej przybyć wcześniej aby przygotować trasę, motocykl i siebie. Spóznialskich nie będziemy wpuszczać.
Ogarnijcie papierologię zapisy, składki etc - żeby nie było że ktoś nie potreńkuje.
moto wreszcie odpalone a tu taka pogodowa klapa....
faktycznie te środy nie są przyjazne...
Witam wszystkich. Faktycznie inauguracja sezonu nam nie wyszła.... ma padać cały dzień podobno
Słyszałem, że przestanie padać dopiero jak mi sprzęgło zacznie działać jak powinno, macie jakieś namiary na sprawdzonego mechanika?
, macie jakieś namiary na sprawdzonego mechanika?
Polecam PolePostion i nie dlatego, że mi CRF robią oraz sponsorują, ale dlatego że specjalizują się w crossach i endurakach.
Robert: 503-577-700
Ul. Górczewska dokładnie na przeciwko Wola Parku.
To jak? Chyba d..a z treńku, bo znów się kotłują jakieś chmury?
chyba pupa będzie, pada
Mam info z placu jest mokro, ciągną brzydkie chmury - także dziś treńk odwołany.
Proszę zamówić pogodę na zatydzień.
Strony Poprzednia 1 … 212 213 214 215 216 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.090 sekund, wykonano 48 zapytań