16 Ostatnio edytowany przez lukasz_vip (2010-06-03 00:00:16)

Odp: Tor Wyrazów ustawki ..

Ja mogę też podjechać jak w końcu zrobię przegląd. Daleko nie mam. Kół SM nie mam ale dam se radę ;]

Co do toru to nie wiadomo kto tam w końcu rządzi. Kiedyś była bramka i nie dało się wjechać samochodami. Potem tą bramkę usunęli i wiem, że kumple latali za darmo.

Wibrator LC4 ;]

17

Witam kto będzie w sobote na Wyrazowie bo sie wybieramy w trójke bedziemy tam koło 10  :)

# 61

18

jak mi sie uda szofera wykombinowac to was tam nawiedze ...

ps. jak co to na busie mam jeszcze meijsce na 15 moto ;D

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

19 Ostatnio edytowany przez predator308 (2010-06-04 21:49:45)

Gadalem dzis z opiekunem toru i mowil ze w tą sobote tor zajęty przez samochody, jakies czasowki tam bedą robic i nie ma szans sie tam wbic. ja chce z Glebą jechac w tą srode, o ile nie bedzie jebac deszczem. a co do platnosci to mysle ze 60 zl to nie majątek za jazde caly dzien. jak zaczną tam przyjezdzac ludzie i normalnie sie zachowywac a nie tylko odpierdalac hamówe to moze w koncu ten tor zacznie jakos funkcjonowac, no ale nie ma nic z a darmo. ja jak przyjade w srode to zabieram worki na smieci i w przerwach w jezdzie mam zamiar pozbierac troche smieci bo chujowo tam wyglada z deczka.

20 Ostatnio edytowany przez cross (2010-06-04 22:29:09)

kurw....... jakas alternatywa panowie iny tor moze jakaś hala ?

jeb... pedał roman i jego drifterzy  :mad:

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

21

Witam,

A jak wygląda sprawa z tym torem na dziś dzień? Można wjechać posmigać?

Only too fast is fast enough...

Honda XR650R
Yamaha YZ250

22

Teoretycznie wyglada to obecnie tak: [url]http://automobilklubczestochowski.pl/tor-wyrazow/[/url]
W praktyce jednak od czasu do czasu mozna spotkac gosci co lataja na torze..

https://www.facebook.com/SUMOsupermotoTEAM/
Było: DERBI SENDA 50 '00 < EXC 125 '03 < HM CRE 250 2t '06 < KXF 250 '06 < YZ 125 '06 < CRF 250 '10 < YZ250F '09 < YZ250F '08 < EXC 525 SM '05
Jest: CR 250 2000, KX 125 1987 :)

23

Dajcie spokój z tym torem... Cena za wynajem jest tak absurdalnie chora że wolałbym jechać do kisielina. Tor użytkują głównie drifterzy i jest wyślizgany do granic możliwości. Nie ma gdzie ćwiczyć torowej jazdy na Śląsku. Ponoć Vysokie Myto jest najbliżej, nie wiem, nie interesowałem się zbytnio bo w d*pie mam wydawać tyle kasy na dojazd i jazdę po torze... Lepiej wbić na chwilę na Rudę albo inne miejsce i spier*olić po 15 min. albo jak się zaczną zbierać niedo*eby ignoranckie, którym w życiu wszystko przeszkadza. Dopóki nie wybudują nic w pobliżu to raczej nie ma co liczyć na fajną i bezproblemową jazdę. W Wodzisławiu jest tor kartingowy na którym ćwiczą kumple na plastikach, Supermoto nie chcą bo za głośne. Także w D*pie to mam, wolę powk*rwiać ludzi na mieście.

24

Tor pod moto jest w opłakanym stanie,
jeśli już jeździć to trzeba ustawić się 2-3 dni po ulewie - wtedy jest zmyty piach (albo szczota i dookoła :D)
asfalt jest tak wytarty ze na zakrętach wystają tylko kamienie i na prostej jest przyczepność, a na zakręcie raz jest, raz niema.
miejscami dziury i pęknięcia w asfalcie.
+kamery na słupie przy pobliskim tartaku.

25

Mega nędza :/ Kisielin spoko, ale odległość...

A jak Kisielin to jak z transportem? Macie busa, więcej moto, itd?

Only too fast is fast enough...

Honda XR650R
Yamaha YZ250

26

Jesli kogos nie odstraszaja warunki na torze to ja razem z kolega jestesmy chetni na wspolne jazdy/treningi.

https://www.facebook.com/SUMOsupermotoTEAM/
Było: DERBI SENDA 50 '00 < EXC 125 '03 < HM CRE 250 2t '06 < KXF 250 '06 < YZ 125 '06 < CRF 250 '10 < YZ250F '09 < YZ250F '08 < EXC 525 SM '05
Jest: CR 250 2000, KX 125 1987 :)

27

Bede tam czasem wpadać jak poskładam sprzęt i wrócę do kraju ;p (Wakacje)

28

Też myślałem o Wyrazowie ale opinie odstraszają. A jakie macie teorie o Rakietowej we Wrocku? A4 w zasadzie 2 godziny?

FZ6 -> FZ1 -> Daytona 675 -> Tuono V4R APRC -> Street Triple R ->  DRZ400SM -> MT09 Street Rally ->KTM690SM