Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Jaka powinna być min. grubość takiej tarczy? Nigdzie nie ma oznaczenia.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jaka powinna być min. grubość takiej tarczy? Nigdzie nie ma oznaczenia.
Zużycie tarczy nie może być większe niż 0,4 mm (według serwisówki).
Panowie czy jest sens centrowania kola? Felga jest lekko pogieta w kilku miejscach i jak jade kolo 100km/h to kolo wpada w wibracje i lata mi na boki,Po pierwsze to wkurza a po drugie wedlug mnie jest to troche niebezpieczne przynajmniej dla mnie,amatora 60 konnego czterosuwa
Sam sobie odpowiedziałeś czy jest sens.
No dobra wprowadzilem w blad uzywajac zlego slowa ;-) Czy jest mozliwosc wycentrowania pogietej felgi,czy jednak musze sie szykowac na zakup nowego kola
jest. lecz czasem wyrwiesz taniej uzywke.
Jako że szukajka tego forum trochę kuleje, mam do Was pytanie.
Czy ktoś próbował i być może opisał modyfikację układu wydechowego dziobala w taki sposób żeby przeprowadzić go wyżej i na jedną stronę? Może bez większych przeróbek pasuje kolektor od innego sprzęta?
Szukam też felgi przedniej pięcioramiennej do ktm690sm 2007r
Wątpię czy coś znajdziesz,,, przeszukałem pół sieci na ten temat i lipa.
Podbij do kogoś kto spawa kwasowke. Niech zwymiaruje ci i zamówi rurki i kolanka z kwasiaka i pospawa. Robota na max 300zl. Plus materiał.
SC Project I Mivv maja w ofercie pojedyncze wydechy do dziobala. w SC Project masz do wyboru dwie opcje jedna poprowadzoną niżej I jedną wyżej.
chodzi o poprowadzenie kolektora wyżej, nie pod silnikiem.
SC Project I Mivv maja w ofercie pojedyncze wydechy do dziobala. w SC Project masz do wyboru dwie opcje jedna poprowadzoną niżej I jedną wyżej.
obawiam się że to są dwie wersje ale do dwu motorków do 690SM i 690SMC (ten drugi ma standardowo kolektor wyżej ale też z drugiej strony silnika)
Podbij do kogoś kto spawa kwasowke. Niech zwymiaruje ci i zamówi rurki i kolanka z kwasiaka i pospawa. Robota na max 300zl. Plus materiał.
tak chyba będzie najprościej i najszybciej :) - chociaż miałem nadzieję że ktoś już opanował gotowe rozwiązanie ;)
Cześć
Powiedzcie proszę, jakiego smaru używacie do łańcucha i jak często smarujecie w swoim SMC R?
Ja do SM używałem Motula Chainlube C3 jeśli jeździłem trochę w terenie, a C4 jeżeli znakomita większość jazdy była na asfalcie. Fajnie się zawsze trzymał
A smarowałem jak się zmył stary :)
Bel Ray Super Clean Lube
Strony Poprzednia 1 … 18 19 20 21 22 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 63 zapytań