Odp: !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Maniek daj jakąś fotę VdB na prawdziwym SM klasy open np. KTM 660 SMS ;-)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Maniek daj jakąś fotę VdB na prawdziwym SM klasy open np. KTM 660 SMS ;-)
Levis, na gorze Chelmskiej lepiej nie latac, w trosce o siebie i ludzi tam spacerujacych / jezdzacych rowerem. Byly przypadki kraks, dlatego mimo ze mieszkam kolo gory, nigdy tam nie bylem motocyklem. Jak ktos bedzie chcial wszamac dobre domowe jedzonko to pokaze Wam dwa - trzy spoko miejsca.
no fakt, ale ruch kończy się za skrętem do wierzy, więc kawałek można przelecieć powoli, a potem ogień, bo tam już mało kto łazi :-)
Zamiast do Mielna, dla odmiany możecie zawitać do miejscowości Łazy.
Z dworca PKP śmigają busy co 20 min, za 5 zeta do Mielna :D
Panwie zostały 4 ostatnie miejsca w grupie 23-24.06 chętnych proszę o zgłaszanie się bez zastanawiania bo miejsca znikna.
Zostało ostatnie wolne miejsce na szkolenie z vdb w terminie 23-24.06
Czy wybiera się ktoś w poniedziałek z Warszawy lub okolic ?
Panowie zapraszam pierwszą grupę na 23.06 Proszę być gotowym do jazdy o godzinie 9 rano czyli najlepiej zameldować się na torze ok 8
A ja mam jeszcze pytanie o motór. Obowiązują druty i woda, czy tak jak z ulicy będzie OK?
Fajnie jak by byla woda bo przy ewentualnej glebie tor bedzie przejezdny. Z drutami to looz.
Czy wybiera się ktoś w poniedziałek z Warszawy lub okolic ?
Ja będę leciał prawdopodobnie w poniedziałek po południu. Jakby co, to uderzaj PW.
O 8:30 załatwiamy wszystkie sprawy administracyjne. Dokumenty muszą być podpisane i wstęp na tor opłacony przed pierwszym wjazdem.
Szykuje się deszczowa pogoda. Czy ktoś z uczestników ma na sprzedaż jakieś wety ( tyły - 17) ?
Mam nowy kpl michelin. Przod 16,5 tyl 17
Mam nowy kpl michelin. Przod 16,5 tyl 17
wysłałem PW
najtaniej ma Wilmat-Toruń opony. [url]http://www.wilmat.pl[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Mistrzostwa Polski i Puchar PZM » !!!! Szkolenie z 4 krotnym Mistrzem Świata Supermoto !!!!
Wygenerowano w 0.055 sekund, wykonano 75 zapytań