136

Odp: Zawody supermoto 5 rund w Biłgoraju

Jeśli chodzi o nocleg w szkole to koszt 30zł za łóżko jest jedna wspólna łazienka, są 4 pokoje. 3 pomieszczenia mają po 3 łóżka, jedno pomieszczenie ma 4 łóżka :)

Moja ekipa bierze 2 pokoje, jeden 4 osobowy i jeden 3 osobowy.

więc jeśli ktoś chce kimać w tej szkole przy torze niech sobie tutaj zaklepuje na liście:

zostało 6 wolnych łóżek czyli 2 pokoje po 3 łóżka :D

137

Niby śniegu już nie zapowiadają, ale niestety ja odpadam. Za daleka droga, żeby jechać w deszczu i potem tak samo na torze.

Mam nadzieję, że na 2 rundę będzie lepsza pogoda i wtedy się zjawię :-)

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

138

zaklepuje jedno miejsce w szkole jeśli chodzi o nocleg :)

139

Michał SMR napisał/a:
szubi41 napisał/a:

28 osób ale są osoby które proszą o anonimowość .....więc proszę wysyłajcie sms 607262830 ,facebook,forum  ja to ogarnę

Ja bym chętnie przyjechał, ale niestety mam Tma jeszcze w serwisie, ale pisze tego posta tylko dlatego, że rozwala mnie ten temat
anonimowych uczestników... rozumiem, że w Biłgoraju pojawią się światowe gwiazdy SM...
Pzdr

Haha Dobre.

Jakby co to uprzedzam, że to nie o nas chodzi i nas nie będzie, ale poróbcie pare fajnych fotek, gdyby ten ciul VR46 się zjawił :D

P.S. Michał TMy do wypożyczenia są jakby co :)

bez ciśnienia...
www.bezciśnienia.pl

140

Panowie jak z pogodą?
Ja mam prawie 600 km i poważnie się zastanawiam nad wyjazdem w przypadku tak niskiej temperatury... Ktoś ma jakieś przecieki? Ktoś ,,rzucił na tace"?:)

KTM 450 SMR
#49 S2 Mistrzostwa Polski

141

póki co nie za wesoło

http://s19.postimg.org/bp136zb03/Screen_Shot.jpg

żródło: [url=http://www.yr.no]www.yr.no[/url]

SMR 570 '01 ---> YZF 450 '07

142 Ostatnio edytowany przez Rychu (2015-04-15 23:34:33)

Ja jeszcze jedno miejsce rezerwuje w szkole :) czyli bierę 8 sztuk :)

143

Zawody będą nie przeszkodzi nam temperatura.czy deszcz....jesli będzie lało może podarujemy sobie teren....ps.zawsze była fajna pogoda tutaj panuje specyficzny mikroklimat w trakcie zawodów

144

Ale wał, nie ma spania w szkole przy torze, dzwoniłem dzisiaj i okazało się że nie można spać bo wynieśli gdzieś łóżka i nie będą z powrotem wnosić ;/. Także Ci co zaklepali nocleg będą musieli organizować gdzieś indziej.

145

11 zawodników już jest .....sobota pogoda super tylko trochę zimno ale słonce jest

146

Super atmosfera i ludzie.   Panom z kremowego Mercedesa busa   z napisem supermoto muszę flachę postawić jak nic, za podarowanie spinki i użyczenie flexa, bo byłem o włos od niewystartowania w pierwszym w życiu wyścigu :)  Dzięki!

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

147

Dzięki bardzo Wszystkim przybyłym...Nieładnie że nie wygrałem ale były to dla mnie najlepsze zawody w których startowalem....Dawajcie jakieś linki z video...na bilgorajska .pl będzie relacja ale chyba we wtorek....Materka Trzymaj się dobrze że wszystkie gnaty są ok a pamiątka z Bilgo zostanie na dłużej

148

panowie, no dajcie jakąś relację. Ilu było zawodników, czy jakieś grupy itd :-)

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

149

no byl ten VR?

"Nie ma boga. Jest Mmmmotór!"
KTM SMR450 '13 #23

150

Relacja w dużym uproszczeniu - przybyło 17 zawodników od czołówki MP do końcówki klasy amator :P Osobiście byłem dublowany ze 3 razy (na każdy wyścig) przez Żurala i innych z czołówki :P Dla mnie to był wyjazd testowy bo dzień wcześniej tak naprawdę złożyłem sprzęt do kupy i były to pierwsze minuty latania w tym sezonie ;) Ogólnie spoko tylko daleko :P Jak było sucho latałem na deszczówkach, zmieniłem na drogowe i zaczęło padać :P pech to pech ;)

DR 650SE/SM - na torowej emeryturze,
RMZ 450 SMR - może będzie  szybsza ; -)