1

Temat: Jakie moto do 3k?

Tak jak w temacie , jakie moto polecacie do 3k .
Podoba mi się najbardziej Derbi senda lecz mam problem bo jak jest jakaś ładna to albo dalek albo powyżej 3k :/
Jak możecie to podajcie jakieś linki do moto
Dzieki :D

2

Odp: Jakie moto do 3k?

Za 3k to chiński skuter.

3

WSK-a. Polecam, za 5 lat bedzie warta 5-6 tyś a to co myślisz kupić bedzie w cenie złomu...

Yamaha TT600R=> KTM 525EXC/SM=> KTM SXF250=> KTM EXCR 530 FACTORY '11 obecnie w wersji SM :)

4

Kingłej ŁoŚ!

Pozdrawiam,
Piotrek

5

Jeszcze na sakwy zostanie.

KXF 250 '14

6 Ostatnio edytowany przez andrzeju (2015-04-15 19:12:39)

W ogóle to w dobrym dziale założyłeś temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)

TERROR KITTY CREW

Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.

7

spokojnie starczy ci na honde crf tyle ze 50ccm ;) jak dobrze poszukasz to moze uda ci sie znalessc 70ccm.

Honda XR650R w jedynej słusznej wersji SM - SXV Forks, Magura caliper
Honda CRF150F
Honda CRF70F na małych brudasach
Honda CRF50F na maleńkich brudasach

8

zmien forum. terrorysci z mieloch.pl napewno ci doradza

9

Zmień forum bo nikt tutaj nie traktuje kogoś kto chce ujezdzac coś malego za motocykliste, tu są sami komandosi którzy od razu wsiedli na 600cc. Wróć jak będziesz szukał 690 Smc.

10

kakarotto napisał/a:

Zmień forum bo nikt tutaj nie traktuje kogoś kto chce ujezdzac coś malego za motocykliste, tu są sami komandosi którzy od razu wsiedli na 600cc. Wróć jak będziesz szukał 690 Smc.

Weź tak nie pisz bo zaraz będzie kolejny do kolejki po SMC
...

Żeby nie było offu. Polecam jak najbardziej Derbi. Miałem 2,5 sztuki i te w całości sprawowały się świetnie

Kupie moto :)

11

nie chodzi o to ze sami komandosi kotrzy maja wyczyny we krwi ale motocykle o ktore pyta kolega to zwyczajne skutery z wiekszymi kolami na sliniku miranelli am6.  oczekujac rzeczowej odpowiedzi na temat takiego motocykla niech zapyta na forum gdzie ludzie seidza w takich sprzetach

12

amen

zamykam

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD