Temat: Jakie moto do 3k?
Tak jak w temacie , jakie moto polecacie do 3k .
Podoba mi się najbardziej Derbi senda lecz mam problem bo jak jest jakaś ładna to albo dalek albo powyżej 3k :/
Jak możecie to podajcie jakieś linki do moto
Dzieki :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie moto do 3k?
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Tak jak w temacie , jakie moto polecacie do 3k .
Podoba mi się najbardziej Derbi senda lecz mam problem bo jak jest jakaś ładna to albo dalek albo powyżej 3k :/
Jak możecie to podajcie jakieś linki do moto
Dzieki :D
Za 3k to chiński skuter.
WSK-a. Polecam, za 5 lat bedzie warta 5-6 tyś a to co myślisz kupić bedzie w cenie złomu...
Kingłej ŁoŚ!
Jeszcze na sakwy zostanie.
W ogóle to w dobrym dziale założyłeś temat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
spokojnie starczy ci na honde crf tyle ze 50ccm ;) jak dobrze poszukasz to moze uda ci sie znalessc 70ccm.
zmien forum. terrorysci z mieloch.pl napewno ci doradza
Zmień forum bo nikt tutaj nie traktuje kogoś kto chce ujezdzac coś malego za motocykliste, tu są sami komandosi którzy od razu wsiedli na 600cc. Wróć jak będziesz szukał 690 Smc.
Zmień forum bo nikt tutaj nie traktuje kogoś kto chce ujezdzac coś malego za motocykliste, tu są sami komandosi którzy od razu wsiedli na 600cc. Wróć jak będziesz szukał 690 Smc.
Weź tak nie pisz bo zaraz będzie kolejny do kolejki po SMC
...
Żeby nie było offu. Polecam jak najbardziej Derbi. Miałem 2,5 sztuki i te w całości sprawowały się świetnie
nie chodzi o to ze sami komandosi kotrzy maja wyczyny we krwi ale motocykle o ktore pyta kolega to zwyczajne skutery z wiekszymi kolami na sliniku miranelli am6. oczekujac rzeczowej odpowiedzi na temat takiego motocykla niech zapyta na forum gdzie ludzie seidza w takich sprzetach
amen
zamykam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Jakie moto do 3k?
Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 70 zapytań