Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
macie szybki i sprawdzony sklep ze szprychami? 3x260mm. Potrzebuję komplet w miarę szybko
gas gas txt 250
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 298 299 300 301 302 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
macie szybki i sprawdzony sklep ze szprychami? 3x260mm. Potrzebuję komplet w miarę szybko
Bartnika pytales?
nie odbierają telefonu
edit: odebrali, ale trzeba czekać 2 tygodnie, bo takie cudo na zamówienie. Szukam dalej na gotowo
Jakie polecacie klocki do seryjnego zacisku Hondy CRF? Jazda tylko po asfalcie.
Goldfren S3 będą ok. :-)
Potrzebuje zdjęcia naklejki znamionowej od hondy crf 450. I jej wymiary. Ma ktoś możliwość zrobienia zdjęcia takiej naklejki i zmierzenia. Prosiłbym o pw albo odzew tutaj.
Zajebię suchara ale;
dzisiaj było ciepło to fakt ale jeździć już w taką pogodę na ścigaczu w t-shircie to przesada a takiego typa miałem okazję dzisiaj widzieć:)
To jest lajfstajl i nic nie poradzisz ;-)
Ja w tamtym roku widziałem typa na starym firebladzie w koszulce, krótkich spodenkach i klapersach. Sądząc po czubkach klapek zawiniętych pod spód to musiał całkiem zdrowo pocinać. Dobrze, że miał kask i rękawiczki bo mogło by się to źle skończyć... hehe
Tylko co innego kiedy jest lato i upał a co innego kiedy mamy początek wiosny i pierwsze słońce.
Na chodnikach ludzie w kurtkach, płaszczach, czapkach a gościu w koszulce leci ponad pakę przez miasto.
To jest Polska tego nie ogarniesz..
adrenalina go podgrzała hehe ja tylko podałem przykład co Ci ludzie maja w głowie, już nie chodzi o to, czy ciepło, czy zimno bo cały sezon jest na bezmózgi hehe
EDIT: Pypa lecisz na Biłgoraj? ja się z moto pewnie nie wyrobie ale pojadę zobaczyć, ludzi poznać. Jak co to dawaj ze mną, mam wolne miejsce jeszcze bo jadę z żoną i synkiem.
Jakie polecacie klocki do seryjnego zacisku Hondy CRF? Jazda tylko po asfalcie.
Polecam Galfer. najlepsze klocki na jakich jezdzilem. Rewelacja i przystepna cena. Naprawde znaczaco podnosza skutecznosc ukladu. Zacisk ktory jedynie spowalnial po zmianie klockow pozwalal na stopale. Odkrylem ta marke w trialowce bo w tych motocyklach to bardzo popularna marka (jak sie okazalo nie bez powodu) Robia tez klocki do wiekszosci znaczacych modeli. W polsce ma je w sprzedazy tylko Mieloch. Wczesniej ciagnalem je z angielskiego ebaya
Druga w kolejnosci dla mnie marka to SBS
Zajebię suchara ale;
dzisiaj było ciepło to fakt ale jeździć już w taką pogodę na ścigaczu w t-shircie to przesada a takiego typa miałem okazję dzisiaj widzieć:)
Tydzień temu w niedziele koleś na nakedzidzie, krótki rękawek i spodenki oraz adi + kask, hardcorowy koksu to odpada przy nim
uncatchble napisał/a:Jakie polecacie klocki do seryjnego zacisku Hondy CRF? Jazda tylko po asfalcie.
Polecam Galfer. najlepsze klocki na jakich jezdzilem. Rewelacja i przystepna cena. Naprawde znaczaco podnosza skutecznosc ukladu. Zacisk ktory jedynie spowalnial po zmianie klockow pozwalal na stopale. Odkrylem ta marke w trialowce bo w tych motocyklach to bardzo popularna marka (jak sie okazalo nie bez powodu) Robia tez klocki do wiekszosci znaczacych modeli. W polsce ma je w sprzedazy tylko Mieloch. Wczesniej ciagnalem je z angielskiego ebaya
Druga w kolejnosci dla mnie marka to SBS
Ja w MX i SM latałem na galferach i były spoko, też mogę je polecić, ale teraz na brentach latam i mam wrażenie, że dużo lepiej się sprawują. Pzdr.
Strony Poprzednia 1 … 298 299 300 301 302 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.098 sekund, wykonano 49 zapytań