Temat: Okolice NML , Iława , Brodnica !!??
Szukam kogoś do polatania po okolicy i nie tylko !! można też zorganizować wypad na mały Terror po Olsztynie czy Toruniu.. Jest ktoś chętny w okolicy ??
Odzywajcie sie , piszcie , w ekipie raźniej !!!!
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Okolice NML , Iława , Brodnica !!??
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam kogoś do polatania po okolicy i nie tylko !! można też zorganizować wypad na mały Terror po Olsztynie czy Toruniu.. Jest ktoś chętny w okolicy ??
Odzywajcie sie , piszcie , w ekipie raźniej !!!!
Z działdowa i Mławy jest ekipa, razem latamy:) dosyć często latamy w okolicach dąbrówna i rybna (od kurzetnika do rybna jest zajebiaszcze traska kiedyś tam leciałem z kolega z rybna i chętnie bym ja sobie przypomial)po tamtejszych kniejach ale i równie często śmigamy po Mławie na LG ale tam za chwilkę otwierają drogę i impra sie skończy:(
Edit. Był kiedyś na forum użytkownik Misa który był z Nowego Miasta Lub. latał na białej xr650 był nawet z nami na zlocie pod Szczytnem, widać go tam moze jeszcze?
Cześć! Oczywiście piszę się na latanie! Wprawdzie wymieniłem moją "babkę" na coś wygodniejszego, ale nie będziecie musieli na mnie czekać. Niech tylko się cieplej zrobi bo niedzielny wypad do Lubawy pokutuję grypą.
A... właśnie w Lubawie jest jeszcze kolega, który lata na nowiutkim SMC 690 ale nie ma go chyba na forum.
W lany poniedziałek Krzychu chce lecieć na rozpoczęcie sezonu do Niechłonina to wtedy można by było sie ustawić ale nie wiem czy to wypali ze względu na pogodę (tez sie doleczyc nie moge po ostatnim moim lataniu) i stan% poświątecznych.
Pawueo zgarnij tam kiedys tego gościa na smc i daj mu namiary:)
Też się piszę na Niechłonin o ile, tak jak mówisz, pogoda pozwoli jeździć. Póki co prognoza nie rozpieszcza.
A kolega z Lubawy namiary dostał i obiecał zajrzeć na forum ale jakoś nie widziałem. Jak go spotkam to chociaż nr do niego wezmę :)
Z działdowa i Mławy jest ekipa, razem latamy:) dosyć często latamy w okolicach dąbrówna i rybna (od kurzetnika do rybna jest zajebiaszcze traska kiedyś tam leciałem z kolega z rybna i chętnie bym ja sobie przypomial)po tamtejszych kniejach ale i równie często śmigamy po Mławie na LG ale tam za chwilkę otwierają drogę i impra sie skończy:(
Edit. Był kiedyś na forum użytkownik Misa który był z Nowego Miasta Lub. latał na białej xr650 był nawet z nami na zlocie pod Szczytnem, widać go tam moze jeszcze?
Dobrze wiedzieć że jest ktoś i to w miarę niedaleko , do Rybna to mam rzut ziemniakiem od siebie :) !! że nie wspomnę o Kurzętniku...
Chętnie bym z wami polatał kiedyś , oby tylko pogoda nam się poprawiła..A jeśli chodzi o użytkownika Mise , to natrafiłem na niego na forum , ale w Mieście ani nawet w okolicy nie natrafiłem na żadne SM. a takie białe xr650 by zwróciło moją uwagę.Ogólnie na Warmii & Mazurach jest bieda w tym temacie :(
W lany poniedziałek z tego co się zapowiada to będziemy chyba lepić zajenca ze śniegu , a nie latać na moto :( no i jak napisał Dzinkss , dochodzi jeszcze problem tzw. choroby poświątecznej % :) Dlatego ja się bardziej nastawiam na otwarcie sezonu w Iławie 11.04 może wtedy aura bardziej dopisze.
JBMNT powiedz coś więcej o tym otwarciu w Iławie, o której i gdzie?
BTW - fajna trasa jest z NML do Iławy przez Rakowice (tam gdzie dziwki zawsze stoją przy wiadukcie :D ) - nowy asfalt jest od zeszłego roku i fajnie w ciasnych zakrętach można się kłaść.
Otwarcie sezonu Iława 11.04.2015 start godz.15:00 przy Basenie. Z resztą tu macie linke z opisem programu itp.
[url]http://ilawatv.pl/11-04-2015-co-gdzie-kiedy-loft66-otwarcie-sezonu-motocyklowego-ilawa-2015/[/url]
Paweuo jeśli chodzi o drogę przez ten polowy bałagan w Rakowicach :) to faktycznie jest zajebista , ale bardziej wymagająca jest droga z NML na Iławę przez Radomno tymi zadupiami , zakręt za zakrętem tylko nawierzchnia do dupy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Okolice NML , Iława , Brodnica !!??
Wygenerowano w 0.043 sekund, wykonano 79 zapytań