1

Temat: zebatki do mz 125 sm

witam wszystkich posiadam mz-tke 125 sm i chcialbym troche polatac na kolku ale narazie zbytnio nie idzie;/ otoz mam krotkie biegi i na 1 ja wyrywam normalnie ale szyko sie ona konczy i jest dupa a na 2 zbytnio nie chce wyrwac i mam pytanie jakie zebatki wlozyc aby lepiej szla na kolko ale zeby za razem nie stracic zbytnio na v maxie teraz leci 120 mam nadzieje ze mi cos poradzicie pozdrawiam.

tylko i wylacznie "SUPERMOTO"!

MZ 125 sm-sprzedana >> DRZ 400 AKRAPOVIC-sprzedane >>yz 400f + Supermoto kit - sprzedana

2

Odp: zebatki do mz 125 sm

toyo202 napisał/a:

witam wszystkich posiadam mz-tke 125 sm i chcialbym troche polatac na kolku ale narazie zbytnio nie idzie;/ otoz mam krotkie biegi i na 1 ja wyrywam normalnie ale szyko sie ona konczy i jest dupa a na 2 zbytnio nie chce wyrwac i mam pytanie jakie zebatki wlozyc aby lepiej szla na kolko ale zeby za razem nie stracic zbytnio na v maxie teraz leci 120 mam nadzieje ze mi cos poradzicie pozdrawiam.

masz chyba 17 zebow na przodzie ja zalozylem 15 i tak samo jak mowisz na 1 do konca biegu a z 2 nie chciala isc a kolo, takze przechodzilem z 1 na 2 w locie i sie jechalo dalej :) spróbuj, podbij na 1, jak bedziesz w gorze popusc gazu wrzuc 2 bez sprzegla i w pizde daj. miej noge na hamulcu, powodzenia  :cool: