Odp: Supermotowy Terror Warszawy
Panowie, a latacie coś w okolicach Pruszkowa? Ogólnie ta strona Warszawy? Schodów, górek i innych atrakcji pod dostatkiem, tylko nudno latać cały czas sam :P
KTM EXC 525
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Strony Poprzednia 1 … 511 512 513 514 515 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Panowie, a latacie coś w okolicach Pruszkowa? Ogólnie ta strona Warszawy? Schodów, górek i innych atrakcji pod dostatkiem, tylko nudno latać cały czas sam :P
lukas dobrze mowi, moze kierunek maximus?
ewentualnie, miejscowy nas przeprowadzi :)
jakaś ustawka?
coś było mówione o 13-14 czy jakoś tak. Hermes powinien napisać.
kurcze bym sie wybral ale mam tylko vespe, bo moto jest u doktora (zreszta tego od Ciebie Hermes)
to jeszcze miejsce byście podrzucili- bankowy czy bardziej już na wylocie?
Podobno 15,15 orlen wyścigi. Ja startuje z ursusa o 14,50
Klayman, ja mam tylko piaggio bo honda sie sprzedala. mozna urzadzic terror skuterowy :D
ja mam 50ccm, bylo kiedys 80ccm to na terrorze z chlopakami na sm bylem i nawet mnie tak bardzo nie zgubil:) tylko sie zatarł i wsadzony 50ccm jest teraz wiec vmax ok 65kmh… ale ostatnio do sklepu jechalem to elegancko z telefonu mozna korzystac podczas jazdy a i schowki i wieszaki na torby są ;) chyba się przesiądę na stałe ;)
Mam ten sam silnik u siebie? Kladki i chodniki ida jak zle. Tylko pod kraweznik sie slabo podjezdza. Mozna sie zawiesic
Czasem latamy i tam :-), dziś z przyczyn technicznych (przeprowadzka qnicy) było pózno i krótko także Snow myślę że do następnego razu i się spotkamy.
P.S. Mally szkoda że szybko odbiłeś i nie zostałeś na rundkę pod drzewem. Dziękuje za tankowanie.
Też żałuje ale niestety wychodne mi się kończyło ;)
Też żałuje ale niestety wychodne mi się kończyło ;)
dobra pogadam z nią bedziesz miał wychodne na dłużej....
Panowie nie ma ktoś jakiegoś power klucza wypożyczyć, potrzebuje z mega długim ramieniem 30mm lub nasadowy. Nie idzie ruszyć nakrętki mocującej półkę górną i nie mogę się dostać do łożyska główki ramy albo jakiś przenośny udar^^
jak będę mógł potem ją pomęczyć to mogę pomóc :D
Strony Poprzednia 1 … 511 512 513 514 515 … 565 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Supermotowy Terror Warszawy
Wygenerowano w 0.099 sekund, wykonano 42 zapytań