Odp: Wydech do 690 SM
Obiecuje :) A tak powaznie wracajac do tematu. co robic z tym wydechem? :D :D da sie go jakos wyciszyc jeszcze?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wydech do 690 SM
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Obiecuje :) A tak powaznie wracajac do tematu. co robic z tym wydechem? :D :D da sie go jakos wyciszyc jeszcze?
Sprawdź w czasie jazdy. Raczej pozostaje wymiana waty w środku. To powinno pomóc, jeśli jest wypalona.
A przerobka dbKillera? dłuższy moze? albo z ta rurka o mniejszej srednicy?
Porównałem swoje wideo z tym: [url]https://www.youtube.com/watch?v=7BUpYb1KPG0&feature=player_embedded[/url] to wychodzi an tym ze moj chodzi 10x glosniej jesli posluchac tych nagran jedno po drugim... WHY?
czyli jak on ma 100db to Ty masz 1000db ?:) nieźle
Zgadzam się, całkiem nieźle.
Ja myślę że dramatyzujesz, zwłaszcza w garażowym odsłuchu może wydawać się głośno. Przejedź się i wtedy ocenisz, ja też po zmianie byłem przerażony, w garażu na postoju z dbkillerem było mega głośno, w czasie jazdy w zasadzie tylko podczas przyspieszania słyszę przyjemny gardłowy ryk :P, ale nie za głośny, a podczas równej jazdy jest że tak powiem: normalnie :)
Lekki off top, ale dlaczego wyłączasz silnik wyłącznikiem awaryjnym?
Mowa o czerwonym guziku na prawej manetce i czemu to jest złym czynem ? Ja tak zawsze robię
Bo to wyłącznik awaryjny. Ma umożliwić wyłączenie silnika w czasie jazdy "jakby co", bez odrywania rąk od kierownicy, wszystkie funkcje - światła, kierunki, "stop" będą działać co pozwala na bezpieczne zatrzymanie w razie awarii silnika. Poza tym, po co wykonywać 2 czynności zamiast 1? Innych powodów nie ma. Chociaż w przypadku kalibracji przepustnicy i 15 minutowej pracy silnika do kalibracji sondy i zapłonu kładą nacisk na wyłączanie zapłonu stacyjką, więc może ma to jakieś znaczenie. Głównie jednak lenistwo - 1 ruch zamiast 2! (Nawet nie czuję kiedy rymuję ;-) )
Tak sie składa że tez jestem włascicielem wyżej wymionego tłumnika.Jak myślicie jest opcja puszczenia rur podobnie jak to jest SMC?
załczam jak mniej wiedzej to widze
[url]http://forum.supermoto.pl/misc.php?action=pun_attachment&item=3303&preview&secure_str=186111t30506j[/url]
Strony Poprzednia 1 2 3
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wydech do 690 SM
Wygenerowano w 0.052 sekund, wykonano 85 zapytań