Odp: Wydech do 690 SM
Jeśli można wiedzieć to napiszesz w jakiej kasie udało Ci się kupić SC?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wydech do 690 SM
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jeśli można wiedzieć to napiszesz w jakiej kasie udało Ci się kupić SC?
950 plnow. Przetarty w dwoch miejscach po jakims szlifie lekkim. Ale stan oglony bardzo dobry.
Dobra moze jutro uda mi sie podjechac w ciagu dnia do niego i go posluchac. nagram jakis filmik najwyzej i podrzuce tutaj. bardzo bym byl nie pocieszony jesli faktycznie to bedzie taki wyjec ze nie da sie z tego korzystac na codzien. Pozostanie sprzedac tego i zmodyfikwoac oryginalne kominy :(
EDIT:
znalazłem jeszcze MIVV: [url]https://www.youtube.com/watch?v=K-TIlD4UD1c[/url] i co niby cicho a w rzeczywistosci bedzie tak walił jak SC?
Poszukaj WINGS, za nówkę zapłacisz trochę więcej, a będziesz zadowolony.
Obczailem te Wingsy, cen nie podaja ale wyslalem maila z zapytaniem o wydech i koszty wysyłki. Kwestia tego ze Mivv i SC wygladaja doskonale...
Ja aktualnie zakładam do swojego Leovince co prawda niededykowanego do sm ale o identycznych wymiarach jak ten dedykowany do SMC a to ten sam silnik wiec powinno być ok. Mi za Wings kolo napisal 600 euro... jak tylko skończę dorabiać brakującą czesc dolotu to nagram filmik. Tłumik wygląda super bo jest carbonowy.
600 Ojro to 2500k, za 2400 mozna dostac pojedynczego Mivva
Ok, podjechałem wczoraj obczaic wydech na moim moto iiii... Wyglada MEGA! Ale wali tak ze masakra :) Dzwięk jest piękny ale troche za głośny jednak, czekam aż dojdzie do mnie dBkiller i zobaczymy wtedy czy zostanie czy nie. Ale ten wyglad... zakochalem sie :)
Daj jakieś fotki :)
Jak go odpaliliśmy to tak sie podjarałem że nie wyjąłem telefonu :) Ale jak dojdzie dbkiller to na spokojnie zrobie foto i filmik z db i bez killerka :)
EDIT:
Dostałem odpowiedz z Wings-a, wychodzi 669 Ojro.
Dotarl do mnie dBkiller od sprzedajacego wydech. Przed montazem wydeh na%§&€£%§a tak ze masakra, po montazu dBkillera nap#@?$§%a ciszej :) co prawda odpalilem do w garazu przez co odczucie glosnosci moglo byc wieksze ale chyba juz za stary jestem na taki glosny wydech. Na terrory zajebisty pewnie ale na codziennie jezdzenie do pracy 30km w jedna strone troche uciazliwy pewnie. Nie skreslam go jeszcze calkowicie, jak weekend bedzie ladny to zrobie jakis test drive i wtedy zdecyduje. Nagralem filmik z odpalania ktory wlasnie sie laduje na YT to potem wrzuce linka, jednak on WCALE!! nie oddaje tej glosnosci na zywo... Jesli mi w weekend nie podejdzie to wystawiam go na sprzedaz wiec jak ktos by byl zainteresowany wstepnie to prosze o PW. Ale na koniec mam jeszcze jedno pytanie techniczne. Czy jest oocja przerobic dBkillera tak zeby go jeszcze wyciszyc?? Bo wydech wyglada tak ze szkoda mi bez walki sie go pozbywac :-)
[url]https://www.youtube.com/watch?v=a_eWHzkGpVw&feature=youtube_gdata_player[/url]
Link coś nie działa "film prywatny "
poprawione powinno byc ok.
Lekki off top, ale dlaczego wyłączasz silnik wyłącznikiem awaryjnym?
Dobre pytanie nie zwrocilem uwagi nawet, normalnie tego nie robie..
Masz wybaczone, ale żeby to było ostatni raz:-).
Strony Poprzednia 1 2 3 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Wydech do 690 SM
Wygenerowano w 0.049 sekund, wykonano 72 zapytań