Odp: Jest ciśnienie na latanie!
Właśnie, jaka godzina tej ustawki?
chcemy latac gdy ciemno czy jasno?
tel: 797 237 537
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Jest ciśnienie na latanie!
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Właśnie, jaka godzina tej ustawki?
chcemy latac gdy ciemno czy jasno?
udalo sie zarejestrowac teraz tylko jeszcze ubezpieczyc :D co do godziny to ja bede w wawie najwczesniej ~20??
ja moge o 22 w sobote dopiero
mi jest obojetne , aby nie padało ! ale ok popołudnia chce na pewno jakiś plac ogarnąć
mi jest obojetne , aby nie padało !
to gdzie sie ustawiamy jak by nie padało?? :)
nie wiem co odpisać bo chyba bedzie pompa u mnie..
w sumie to ma być i jest sucho , więc można sie ustawić proponuje pod kolumną lub hard rock tarasy lub H&M domy centrum :D a może Cargo :lol: odnośnie godziny to już nie wiem ale raczej wszystkim chyba bardziej popołudniu pasi?
Niech ktorys wezmie aparat i pocykajcie foty bo inni niestety nie moga dolaczyc ;)
Niech ktorys wezmie aparat i pocykajcie foty bo inni niestety nie moga dolaczyc ;)
Stary, chyba wszyscy wymiękli bo cisza tu straszna :)
ja jestem chetny tylko czy ktos jeszcze?? sa chetni na terror bo nie wiem czymam myc moto czy auto i smigac do wawy??
ja jestem chetny tylko czy ktos jeszcze?? sa chetni na terror bo nie wiem czymam myc moto czy auto i smigac do wawy??
Myj pucuj nabłyszczaj bo moja dzisiaj jak brudna jak świania nic sie nie ogarneła :D i dawaj do wawy!!! mój kom 660785797 jedziemy na placyk i ogarniemy pare hopsztosów :D ja juz lece bo z koleżka na cargo na początek sie ustawiłem pozdroooo
ok to zostawiam moj tel 600 379 740 to moze umowiny sie na cargo za jakies 1,5h ??bo ja mam jakies 60km do wawy :D
Polatali 5 godzin było konkretnie cargo, centriko, cm.północny , hardrock hehhe i Poniatoszczak :) 2 foty są!!!
oby wiecej takich ustawek jak ktos bedzie jutro latał to ja sie pisze również!!! :D
jutro chyba leje.. ja dzis odpadlem bo mialem gosci :(
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Jest ciśnienie na latanie!
Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 69 zapytań