Odp: Terror Kraków, okolice ?!
poszło PW
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
poszło PW
Panowie i Panie jeśli są tu takowe :)
Potrzebuję pomocy w oglądnięciu KTM-a w miejscowości Gdów. Jeśli ktoś miałby chwilę wolnego czasu i chęć aby podjechać byłbym wdzięczny wery macz...
Jeśli trzeba pokryję koszty dojazdu i dorzucę jakiś dobry trunek ;)
Mam do sprzedającego jakieś 600km więc nie za bardzo mam ochotę jechać w ciemno.
[url]http://olx.pl/oferta/ktm-smc-lc4-640-smc-supermoto-kat-a2-690-wr-crf-yzf-xtx-zamiana-film-CID5-ID7Bqr5.html[/url]
Mam blisko i mogę pomóc. Reszta na PW.
Dzięki wielkie poszło PeWuu :)
Jutro, w sobotę, myślałem po południu coś pojeździć wokół komina i trochę w terenie poćwiczyć skakanie. może ktoś jest chętny powiedzmy ok. 17.00 na dwie godzinki? Jeśli tak to piszcie w temacie, spotkanie zrobimy na BP Wieliczka.
Jutro, w sobotę, myślałem po południu coś pojeździć wokół komina i trochę w terenie poćwiczyć skakanie. może ktoś jest chętny powiedzmy ok. 17.00 na dwie godzinki? Jeśli tak to piszcie w temacie, spotkanie zrobimy na BP Wieliczka.
a nie moze byc niedziela??? W soboty to ciezko z czasem
..moze sie utrzyma pogoda???
Ile osób będzie?
Jest już późno i raczej na dziś nie ma chętnych, więc dzisiejszą 17-tą odwołuję. Jak by się ktoś pytał to jestem chętny na jutro. Jak ktoś coś zapoda to chętnie dołączę.
Dwóch to trochę mało ;-) na jutro też się pisze
Dwóch to trochę mało ;-) na jutro też się pisze
Jak latanie bedxie po poludniu to sie wpisije..od ok. 14 jestem ready..
pzdr
Czekam na klienta. Ma być około 15. Jeszcze nie wiem ile to potrwa. Jak coś to piszcie co robicie.
piszcie co robicie
Wybieram się właśnie z córcią na plac zabaw :D
:-)
Słabo z chęciami u was, włączam MotoGP i pozostałe.
No to otwieram piwo..moze od razu sie ustawmy na przyszla niedziele, zeby nie bylo zbednego pierdzenia???
Strony Poprzednia 1 … 25 26 27 28 29 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.059 sekund, wykonano 73 zapytań