Odp: Pomoc dla Australii
sie śmiejcie, a ja dzisiaj jade do biura ogarnąć temat visy do Au :>
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pomoc dla Australii
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
sie śmiejcie, a ja dzisiaj jade do biura ogarnąć temat visy do Au :>
A lecisz "w ciemno" czy masz ogarniete jakąś pracę?
ani jedno ani drugie, póki co chce sie zorientować jak wyglada wiza biznesowa, chce zebrac cały kapitał z firmy i zainwestować tam,ale czeka mnie wizyta w ambasadzie w Berlinie najprawdopodobniej.
To grubsza akcja nie dla zuczka :-D
Mój brat leci do Sydney pod koniec Czerwca :) A dostanie wizy turystycznej to banał ;)
Może akurat też ktoś będzie? ; >
Witam Panowie ponownie... temat ucichł bo byłem w "małej" podróży. Biorę się znów na ostro za szukanie sprzęta. Mam pewną opcje tj. honde crf450x 2008r. z kolami sm i kostka. Gość chce się zamienić ze mną motocyklami i dorzucić 1500$. Poniżej wrzucę link mimo, że zdjęć mało to może uda Wam sie coś wyniuchać. Ogółem prosił bym Was również o opinie tego motocykla wiem, że wersja X nie jest tak wyżyłowana jak R więc co za tym idzie interwały pomiędzy serwisami trochę rozciągną sie w czasie. Rozglądam się równieź za WR ale nic konkretnego nie ma z kołami SM. Powiedzcie czy CRF450X to dobry wybór?? Będę latał po mieście i weekendami po winklach i okolicy raczej w teren nie będę sie pakował.
PS. tym którzy pisali do mnie PW odpiszę jutro.
Pozdrawiam
[url]http://www.gumtree.com.au/s-ad/alexandria/motorcycles/crf-450x-2008-super-motard-setup-low-kms-6-5kono-this-weekend-/1073758119[/url]
Na zdjęciach wygląda bardzo obiecująco, jeżeli jest to prawdą co piszę sprzedający to motocykl warty zainteresowania...... Jeżeli będziesz używał moto do tego co napisałeś to jest do dobry wybór. Co do samej ceny to nie wiem czy jest to dobra cena, czy zbyt duża, może ktoś inny się wypowie w kwestii ceny.....
honda jak honda, ważne co się dzieje w środku silnika :D
zapytaj się, czy wie o jakimś remoncie, czy coś było grzebane itd...
Dzięki za pomoc :) a jak wygląda kwestia zaworów w wersji X? Wiem, że są tytanowe. Czy są bardzo problematyczne ?? Nie martwie sie o ceny części tutaj w AU martwię się o robocizna która jest cholernie droga. Na co powinienem zwrócić uwagę oglądając ją??
Mam pytanie, tak z ciekawości. Czy można u Was rejestrować sprzęty (czy mają homologację) typu Honda CRF X, Yamaha WR, KTM EXC?
Tak crf x wr exc wszystkie sa zarejestrowane bez problemu kazdy jeden
jestem cholernie rozbity niby dobry deal mogę zrobić z gościem a z drugiej strony boję się, że wciśnie mi badziewie bo kompletnie nie znam sie na enduro za to moje moto jest w bdb stanie. Nawet nie mam nikogo kto mógłby tutaj ze mną podlecieć i go obadać. Boję się o te zaworki...
A jakbyś podleciał z nim do jakiegoś warsztatu?
Kupować od razu nie musisz, podpytaj mu się co ile olej wymienia, jak często reguluje zawory, sprawdzisz czy koleś wie coś o swoim motocyklu.
byłem oglądałęm i jeździlem... w skrócie moto szrot tzn latało się fajnie ale baaardzo mocno zaniedbane po prostu nie wart swojej ceny a właściciel nie chciał negocjować tak więc odpuściłem. Zaczołem również rozmyślać nad ktm525 (może 530?) oraz wr450f. Ktm-ów jest tutaj baaardzo dużo więc jest w czym przebierać 2007r. zadbanego można wyrwać za 4000 tys dolarów. Wr450f troche droższa ale również młodsza roczniki 2010-2011 koło 6 tys. Który z tych motocykli szczerze możecie polecić? Oglądałem również drz400sm zajebiście zrobioną. Fajne w miarę to moto ale takie ociężałe i bez życia. Powtórzę jeszcze raz poszukuję moto do jazdy po okolicy tylko ulica (winkle gumowanie ogółem do zabawy) oraz ewentualne dojazdy do pracy 6-8km w jedną stronę. W jeden weekend jak latam intensywnie robię około 300-400 km. Dodam również, że w mieście nie przekraczam 60-70kmh (wszędzie jest policja i kamery) na miejscówka można trochę poszaleć po zakrętach. Ogółem tereny do jazdy na supermoto i enduro jak z bajki. Ktm 525 a może 530 czy wr450f...??? A może drz400sm i trochę przy nie podbłubać (wydech gaźnik itp).... Pomóżcie
DR-Z po zdłubaniu to fajny sprzęt- gaźnik FCR dużo pomaga. Niestety do wr/crf/rmx/ktm będzie mu trochę brakowało. Waga DR-Z zabiera dużo frajdy. W serwisie za to DR-Z nadrabia. Ja mam mocno zrobioną DR-Z, a brat ma YZ 426 i CRF 450. Jeździłem na wszystkich. DR-Z jest kompromisem zabawa/serwis/fun.
Strony Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Co kupić? » Pomoc dla Australii
Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 75 zapytań