Odp: KTM 450 elektryka
ta dziurka na przepustnicy ma byc w strone komory plywakowej a to kolko ma byc w oparte na wozku ( 2 polkola maja byc widoczne z przodu gaznika)
przepustnica znajduje sie na wozku
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 450 elektryka
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
ta dziurka na przepustnicy ma byc w strone komory plywakowej a to kolko ma byc w oparte na wozku ( 2 polkola maja byc widoczne z przodu gaznika)
przepustnica znajduje sie na wozku
Sprawdziłem przepustnice i tą całą blaszkę.Była ona zamontowana zgodnie z zaleceniami więc to odpada.Zacząłem bawić się z obrotami i mieszanką i na niewiele się to zdało.Z rozrusznika nie odpali,zresztą z nim też jest coś nie tak(poniżej wstawię filmik).A jeżeli moto nie jest na ssaniu to nawet nie mam mowy o odpaleniu.Po włączeniu ssania może po tych 20 kopnięciach odpali.Co robić? Bo zaczynam mieć coraz mniej pomysłów a cieprliwość powoli mi się konczy.Sezon tuż tuż a ja zostanę co najwyżej z rowerem górskim i z KTM w garażu.
[url]https://www.youtube.com/watch?v=9QcNyStUDfs&feature=youtu.be[/url]
Może komuś się przyda moje jakże cenne informacje.Nie chciał trzymać obrotów gdyż brakowało oringu na śrubie od regulacji mieszanki więc chłopaki sprawdzać,nie palił z rozrusznika(nie miał silły przekręcić),bo zawory były zle wyregulowane,miały po prostu luzy i autoodprężnik(nowy z KTM OLSZTYN za 110zł) na wałku rozrządu nie odprężał tak jak powinien.Problem z odpalaniem to była fartowna świeca i myślę że zawory też miały coś w sobie dlatego pamietajcie!W wyczynie często zaglądać do zaworów,a jak już tykają tak jak to było u mnie to obowiązkowo zdjąć pokrywę od zaworów i sprawdzić luzy.Myślałem że będę musiał walić go do mechanika ale jednak się obeszło,uff..
hahaha :D Dzięki za rady :D przydadzą się, będziemy pamiętać :D
tak bo takie rzeczy tylko on przeszedl. :D nikt wiecej niemaiel problemów z moto :D hahha :D
Strony Poprzednia 1 2
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » KTM 450 elektryka
Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 74 zapytań