1

Temat: Jest ciśnienie na latanie!

jak w temacie, może coś zorganizujemy w week w wawie na jakims parkingu ,placu , drodze nie wiem obojetne aby polatać jakiś nielegal albo jakaś pojeżdżawka kilka-kilkanascie osób jakiś terror kurcze bo mam sprzeta na treningi nie mam czasu bajk stoi i nic sie nie dzieje...moze sobota lub niedziela obojętne fajnie by bylo wieksza ekipa sie spotkać!

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

2

Odp: Jest ciśnienie na latanie!

Zgłaszam chęć i gotowość, choć nie ukrywam, że sobota byłaby w moim wypadku lepszym motywem.
Będę w tyle, ale hałas nie pozwoli mi się zgubić :lol:

3

Ja tak samo i tez w tygodniu odpada
Sobota?

Wgrywam mapki do KTM'ów
tel: 797 237 537

4

Ja się piszę, o ile praca i szkoła pozwoli. Dzisiaj i wczoraj zresztą cały dzień jeździłem. Nawet natknąłem się na gościa na Derzecie. Pomysł jest dobry, oby ludzi nie zabrakło.

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

5

szykuje sie gruba sobota wreszcie! :D

6

Już 4 osoby! :D

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

7 Ostatnio edytowany przez vilku (2010-05-12 21:41:07)

ja mysle ze nie ma problemu z iloscia osob, wiecej osob niepotrzebnie zwraca uwage, jeszcze w 4 mozna fajnie polatac
chociaz i tak najlepszy samotny parkowy terror po cichaczu (odpada jak ktos ma otwarty tlumik >:) :D

mozemy pozaliczac jakies schody albo skarpy przy wisle - od zoli do mokotowa do wyboru do koloru

Wgrywam mapki do KTM'ów
tel: 797 237 537

8

Jak ktoś bedzie latał w niedziele to ja chętnie dołącze. W sobotę wracam poźno do wawy a muszę jeszcze motunga z Enduro przestroic na SM i troszkę naoliwić po majowym rajdzie po plaży.

DR-Z 400ESM sold

9

Wpadnijcie na Śląsk, też chętnie bym z wami polatał :lol:

10

Hmm jedziemy do JACY ?  :)

11

zamisast krazyc po wsiahc i sie lansowac ;p to byscie cos na tor wpadli posmigac jak na sm przystało  :P

suzuki ts50-->yamaha xt125x-->ktm lc4 SM HF-->ktm exc530sm-->ktm 450 smr :D

KTM the best fuck the rest

12

bico napisał/a:

Hmm jedziemy do JACY ?  :)

po drodze zdunska wola i jade z wami na slask :D

13 Ostatnio edytowany przez Piotrekmm (2010-05-13 23:00:25)

jak uda mi sie jutro zarejestrować mojego anglika to i ja chetnie sie pokaże w sobote wieczorem   :D tylko gdzie i o której sie umawiamy?? ja bede lecial od strony piaseczna.

Husaberg FS650 > Husaberg FS570 :D > KTM 950SM

14

Właśnie, jaka godzina tej ustawki?

15

Piotrekmm napisał/a:

jak uda mi sie jutro zarejestrować mojego anglika to i ja chetnie sie pokaże w sobote wieczorem   :D tylko gdzie i o której sie umawiamy?? ja bede lecial od strony piaseczna.

Ja tez jak cos od strony piaseczna :D ale kurde mam nadzieje ze złoze lagi bo uszczelniacze mam do wymiany:( ale jak cos napewno dobije:D:d do ekipy:D