Odp: WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Raku handlarz, przedsiębiorca :D
Raku a Ty już SM wcale nie latasz ?:)
#444 KTM 530EXC Supermoto
KTM 300EXC enduro
https://www.youtube.com/user/yamahadt1998
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Strony Poprzednia 1 … 89 90 91 92 93 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Raku handlarz, przedsiębiorca :D
Raku a Ty już SM wcale nie latasz ?:)
Panowie, w przyszłą niedzielę mam zamiar przyprowadzić wr'kę do Wrocławia. Mieszkam obok tesco na ulicy Długiej.
Może ktoś orientuje się czy jest tam gdzieś w okolicy jakiś parking strzeżony? Ewentualnie, może zna ktoś jakieś dobre miejsca (jak najbardziej bezpieczne), gdzie można zostawić moto?
witam jak wygląda sytuacja z rakietowa bo doszły mnie słuchy że już jej niema bądź nie będzie.
z tego co wiem to tor należy do osoby która nie zezwala na wjazd ani autem ani moto. Tak więc już nie ma możliwości jeżdżenia tam:/
Śmigam po Wrocławiu już od 3 tygodni, w tym czasie nie widziałem żadnego sm. Ktoś jeździ? Może jakiś spot? ;)
Niedługo kilka sztuk się pojawi ;)
P.S.
Szukam miejsca w garażu na dwa moto. W okolicy dworca PKP.
No mój ktm na moto terrorze padł :) wiec jak zrobię tylko remont to się możemy spotkać :)
a co do śmigania to pisz na pw to na grupie na Facebooku piszemy i będziesz na bieżąco.
Czy ktoś z wrocka umie wyregulowac zawory w Smc r ??(poza serwisem)
Myślę że każdy mechanik jak mu powiesz jakie mają być luzy.
Chodzi o kogoś kto pokaże jak sie to robi
Siemanko, jestem z Wrocka i latam na SM, można się umówić niedługo na jakieś latanie
Siema, no my latamy czasem. Niestety ja teraz 3 tyg wyłączony z powodu operacji :/
Ja śmigam cały czas, niestety SM po Wrocku widzę jak na lekarstwo. Jeśli jesteś chętny wal na pw, coś ustalimy.
Zapraszam do grupy na facebooku Motocyklowa Rakietowa ([url]https://www.facebook.com/groups/motocyklowarakietowa/[/url]). Jest możliwość trenowania na torze we Wrocławiu w każdy czwartek, w godzinach 16:00-18:00. Zaczynamy już jutro :)
a jakie koszty ???? bo bym, wpadł
Strony Poprzednia 1 … 89 90 91 92 93 … 101 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » WROCŁAW, kto lata supermoto ?
Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 49 zapytań