1

Temat: [K]Sprzęgło antyhoppingowe yamaha

Siemka
Planuje kupić yamahe bez antyhoppingu a planuje sie troche pościgać i bym chciał to mieć. Ma ktoś może na sprzedanie? Na ebay jest słabo z tym a nie chciał bym wtopić i nie mieć możliwości zakupu :)

Husqy SMR-R 450

2

Odp: [K]Sprzęgło antyhoppingowe yamaha

Antyhopping nowy to koszt ok 3500zl

WWW.HI-OCTANE.PL

#13 Mistrzostwa Polski

3

tak wiem, liczyłem że ktoś np sprzedał moto i mu zostało albo ma poprostu jakąś używke w spoko stanie :)

Husqy SMR-R 450

4

kusloncu napisał/a:

Siemka
Planuje kupić yamahe bez antyhoppingu a planuje sie troche pościgać i bym chciał to mieć. Ma ktoś może na sprzedanie? Na ebay jest słabo z tym a nie chciał bym wtopić i nie mieć możliwości zakupu :)

kupuj
porównamy sprzęty :)

sprzedam części
EXC 520 /  LC4 620 - całe na części - koła enduro - koła KTM DUKE SM
DRZ 400 - części zawieszanie, elektryka, air box, sprzęgła, elementy silnika
gg 6777220            tel 698 - 672 - sto jeden

5

ktoś się ogłaszał, że pepiczki sprzedają antyhopy za 2300 o ile dobrze pamiętam :>

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

6

Ja bym na Twoim miejscu brał Yamahe i nie uzależniał od tego czy ma antychopping, w sezonie zawsze na jakąś używkę trafisz w okolicach do 2500 tysiaka, a na PP wystrczy poćwiczyć "robótki ręczne" i będziesz działał zwykłym sprzęgłem jak antyhhoppingiem :)

Husqvarna FS 450 nr 99, CRF250R nr 999

7

Brawo Trawer :)
Kusloncu  jak zobaczysz  mój patent na lekko chodzące sprzęgło :)   to zamiast antyhoppingu  kupisz Konkretne opony na wyścigi  ( to jest duuuuużo ważmiejsze , kazdy ci to powie )

Wpis zawiera lokowanie produktu    ;)