Temat: [K]Sprzęgło antyhoppingowe yamaha
Siemka
Planuje kupić yamahe bez antyhoppingu a planuje sie troche pościgać i bym chciał to mieć. Ma ktoś może na sprzedanie? Na ebay jest słabo z tym a nie chciał bym wtopić i nie mieć możliwości zakupu :)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Sprzęgło antyhoppingowe yamaha
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Siemka
Planuje kupić yamahe bez antyhoppingu a planuje sie troche pościgać i bym chciał to mieć. Ma ktoś może na sprzedanie? Na ebay jest słabo z tym a nie chciał bym wtopić i nie mieć możliwości zakupu :)
Antyhopping nowy to koszt ok 3500zl
tak wiem, liczyłem że ktoś np sprzedał moto i mu zostało albo ma poprostu jakąś używke w spoko stanie :)
Siemka
kupuj
porównamy sprzęty :)
ktoś się ogłaszał, że pepiczki sprzedają antyhopy za 2300 o ile dobrze pamiętam :>
Ja bym na Twoim miejscu brał Yamahe i nie uzależniał od tego czy ma antychopping, w sezonie zawsze na jakąś używkę trafisz w okolicach do 2500 tysiaka, a na PP wystrczy poćwiczyć "robótki ręczne" i będziesz działał zwykłym sprzęgłem jak antyhhoppingiem :)
Brawo Trawer :)
Kusloncu jak zobaczysz mój patent na lekko chodzące sprzęgło :) to zamiast antyhoppingu kupisz Konkretne opony na wyścigi ( to jest duuuuużo ważmiejsze , kazdy ci to powie )
Wpis zawiera lokowanie produktu ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Giełda » Kupię » Archwium - Kupię » [K]Sprzęgło antyhoppingowe yamaha
Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 78 zapytań