Odp: Terror Kraków, okolice ?!
Kilka osób jest, ale jak przychodzi co do czego to nie ma z kim wyjechac, na Radom Policho czasem organizuje wyjazd.
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Kilka osób jest, ale jak przychodzi co do czego to nie ma z kim wyjechac, na Radom Policho czasem organizuje wyjazd.
Kilka osób jest, ale jak przychodzi co do czego to nie ma z kim wyjechac
No wiesz co, czuje się urażony :P
A nawet jakiegos glupiego kartodromu nie ma w poblizu? :D w Bdg smiga sie po kartodromie normalnie sa rundy mp, w trn tez jest kartodrom + tor rally crossowy i mega mnie dziwi ze kolo krk nie ma nic takiego. Szkoda ze nie ma stalej ekipy na tor, bo nie ma co ukrywac crf kupiona byla na tor, i jak nie bedzie ludzi chetnych do smigania regularnie to bede musial sprzedac crf/ nie przeprowadzac sie
Ten rejon jest zapomniany dla ludzi z zacieciem torowym, są pewne akcje typu jazda po zamknietym torze kartowym, prowizorycznym torze na jakimś placu (jest to zazwyczaj zasługa Policho). Była akcja obywatelska z budową toru, to ludzie wybrali tablice smogowe i liczniki na światłach...
A jest duzo miejscowek do polatania typowo na sm w poblizu krk ?
Są, w promieniu 100 km można znalezc na prawde ciekawe trasy
Niestety ale chyba odpuszcze sobie SM na ten sezon i bede latac tylko cb :) Mam nadizeje ze mimo to uda sie jakos ustawic na miescie na posmiganie.
Nie przeprowadzaj się, nic tu nie ma :[
Edit:
Lepko pardon, na Ciebie jeszcze czasem można liczyc :]
To czy sie przeprowadze czy nie juz jest kwestia wiadoma ze sie przeprowadzam :)
No szkoda ze nie ma toru zadnego blisko, sprzedam crf i drz zostanie sama cb do latania po miescie, a i te 200 km do Radomia to nie problem do zrobienia na cb.
Lepko, masz PW.
Wypada mi oddać Katarzyne do serwisu na regulacje zaworów i wymianę napędu, polecicie jakiegoś mechanika?
Lepko śmiało mogę polecić ci Ktm Mydlniki u Kujalowicza ewentualnie Michał na ul. Rydla możesz się powołać na mnie pozdro!
Tech-Moto Konrad, powołaj się na Roberta od Berga:)
[url]http://www.tech-moto.pl/[/url]
Thx, ale postanowiłem skorzystać z pomocy forumowego kolegi ;] (nie wymieniam kogo bo nie wiem czy życzy sobie rozgłosu ;)
Thx, ale postanowiłem skorzystać z pomocy forumowego kolegi ;] (nie wymieniam kogo bo nie wiem czy życzy sobie rozgłosu ;)
Lepko daj znac na prv ktoz to, mam to samo do zrobienia w swojej Jadzce, a nóż bedzie chcial i przy mojej pogrzebac.
Pzdr, Comar
Strony Poprzednia 1 … 24 25 26 27 28 … 40 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Terror Kraków, okolice ?!
Wygenerowano w 0.071 sekund, wykonano 64 zapytań