Odp: ACF-50 kto sie pisze?
kleider
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
kleider
kto ma puchy w wawie?przyznać sie:)
ja mam - na pw się umawiamy żeby już zamknąć ten temat
pod moim nickiem tez jest mój mail jak ktoś woli
Tegma Kleider dzięki za towar:) Kleider nie fatygował bym Cię gdybym wiedział że masz taki pancerzyk :) Szybkiego powrotu do zdrowia chłopie!!
...nawet PL instrukcja jest w zestawie :)
odebrałem dzis acf'a i sobie czytam własnie instruk.obsługi i.....
aha kocham tłumaczenia z gugla :)
1 zdanie: jest to bardzo wyszukany typ "cienkiego filmu" wypierającego wodę..... :)
Generalnie używamy spraya , ale w "sposobie użycia" jest napisane: uważaj z suwmiarka aby uniknąć przeniknięcia do wkładki ? Użyj szmatki i rozłóż ją na powierzchni pokrytej preparatem - rozumiem ze pryskamy na szmate i jedziemy ? następne: szmatka nasyci sie preparatem i rozprzestrzeni go - czyli nie myle sie, jedziemy ze szmatą ? :)
hahaha no coś pięknego :D
aha kocham tłumaczenia z gugla :)
1 zdanie: jest to bardzo wyszukany typ "cienkiego filmu" wypierającego wodę..... :)
Akurat to jest zrozumiale.
nie zmienia to faktu, że anglik czytając polską wersję, był pewnie w CIĘŻKIM SZOKU :) same sz, rz etc... To był dla niego pewien rodzaj perwersji :)
ale w "sposobie użycia" jest napisane: uważaj z suwmiarka aby uniknąć przeniknięcia do wkładki ?
to akurat najlepsze jest:D ocb?
dobra to jak ktos juz bedzie nakladał ten kit to niech opisze swoj 1 raz :)
jak tam chłopaki ktoś się już popsikał tym specyfikiem :) jest efekt lepszy niż axe ?
Tegma wyrobiłeś się już poszło co nieco do mnie bo mnie sie dezodoranty końca :(
jak ten magiczny specyfik już ktoś wykorzysta i efekty będą zadowalające, to chętnie odkupię resztę tego świństwa jak komuś zostanie.
Jedyne co wam mogę napisać to że pachnie jak WD40.
Mi jak narazie uszczelniacze w lagach wypaliło a takto chyba ok
plastiki czyści ładnie, no i wszędzie gdzie rdza była psiknąłem. O niebo lepszy od wude
Ciekawe kiedy dojdzie poczta do Poznania :rolleyes:
Strony Poprzednia 1 … 17 18 19 20 21 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » ACF-50 kto sie pisze?
Wygenerowano w 0.045 sekund, wykonano 72 zapytań