271

Odp: ACF-50 kto sie pisze?

kleider

jakubek

272

bico napisał/a:

kto ma puchy w wawie?przyznać sie:)

ja mam - na pw się umawiamy żeby już zamknąć ten temat
pod moim nickiem tez jest mój mail jak ktoś woli

273

Tegma Kleider dzięki za towar:) Kleider nie fatygował bym Cię gdybym wiedział że masz taki pancerzyk :) Szybkiego powrotu do zdrowia chłopie!!

...nawet PL instrukcja jest w zestawie :)

SMR 505

274

odebrałem dzis acf'a i sobie czytam własnie instruk.obsługi i.....

aha kocham tłumaczenia z gugla  :)

1 zdanie: jest to bardzo wyszukany typ "cienkiego filmu" wypierającego wodę..... :)

Generalnie używamy spraya , ale w "sposobie użycia" jest napisane: uważaj z suwmiarka aby uniknąć przeniknięcia do wkładki ? Użyj szmatki i rozłóż ją na powierzchni pokrytej preparatem - rozumiem ze pryskamy na szmate i jedziemy ? następne: szmatka nasyci sie preparatem i rozprzestrzeni go - czyli nie myle sie, jedziemy ze szmatą ?  :)

320mm Supermoto Racing rotor orange motomaster flame bitch  :D

275

hahaha no coś pięknego  :D

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

276

bico napisał/a:

aha kocham tłumaczenia z gugla  :)

1 zdanie: jest to bardzo wyszukany typ "cienkiego filmu" wypierającego wodę..... :)

Akurat to jest zrozumiale.

Crazy pozdrawia
http://www.youtube.com/user/supermoto30

277

nie zmienia to faktu, że anglik czytając polską wersję, był pewnie w CIĘŻKIM  SZOKU :) same sz, rz etc... To był dla niego pewien rodzaj perwersji :)

"Art. 54. Konstytucji RP:
1.Każdemu zapewnia się wolność wyrażania swoich poglądów oraz pozyskiwania i rozpowszechniania informacji."

278

bico napisał/a:

ale w "sposobie użycia" jest napisane: uważaj z suwmiarka aby uniknąć przeniknięcia do wkładki ?

to akurat najlepsze jest:D ocb?

SMR 505

279

dobra to jak ktos juz bedzie nakladał ten kit to niech opisze swoj 1 raz  :)

280

jak tam chłopaki ktoś się już popsikał tym specyfikiem :) jest efekt lepszy niż axe ?

Tegma wyrobiłeś się już poszło co nieco do mnie bo mnie sie dezodoranty końca :(

Jestem kowalem własnego lotu !
SUZUKI DRZ 400 SM KOZA
####MATEUSZ ŻORY####
http://www.bikepics.com/members/malyzory

281

jak ten magiczny specyfik już ktoś wykorzysta i efekty będą zadowalające, to chętnie odkupię resztę tego świństwa jak komuś zostanie.

KTM lc4 640 SM SPRZEDANY :( /// obecnie 100% Retro WSK 125 made in Świdnik na dojazdy do sklepu po bułki:)

282

Jedyne co wam mogę napisać to że pachnie jak WD40.

jakubek

283

Mi jak narazie uszczelniacze w lagach wypaliło a takto chyba ok

284

plastiki czyści ładnie, no i wszędzie gdzie rdza była psiknąłem. O niebo lepszy od wude

SMR 505

285

Ciekawe kiedy dojdzie poczta do Poznania  :rolleyes:

"Najbardziej mnie teraz wkurwia u młodzieży to że już więcej do niej nie należę" Kazik Staszewski"