Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
bel ray dobra firma
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 281 282 283 284 285 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
bel ray dobra firma
Skoro o olejach mowa to zainteresujcie się IPONE serią off road katana.
Bardziej zastanawiałem sie czy brać 10w40 czy 10w50. Chyba jednak zostanę przy motulu.
Motul przereklamowany i często podrabiany, po co przepłacać
OLEJ BEL-RAY THUMPER RACING WORKS SYNTETYK 10W50
może jeszcze ktoś się wypowiedzieć o tym oleju?
lej śmiało :>
thumpera leje do lc4. 2 wymiany i chodz,i olej jak olej. motul w naszym kraju przereklamowany, kazdy kupuje motula bo najlepszy a jak zobaczy belraya/liquy moly/ ipona to co to jest ???!! przykladowo motul 7100 kosztuje wiecej niz belray thumper 10w50 a nie jest tak zaawanosowanym jakosciowo olejem patrzac na normy. 10w40 thumper to pol syntetyk 10w50 to juz full. 300v to odpowiednik jakosciowy belraya thumper 10w50 z tym ze cena 60-70 zl wyzsza
Zaufam wam i kupie tego bel raya. Macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę na Allegro?
Zaufam wam i kupie tego bel raya. Macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę na Allegro?
na allegro nie ale Cienki (mcienki) handluje tymi olejami i zawsze brałem od niego
4L 10W50 też bym kupił, niech stoi ;)
Sa jakies supermoto w 125 4t chlodzone ciecza?
uncatchble napisał/a:Zaufam wam i kupie tego bel raya. Macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę na Allegro?
na allegro nie ale Cienki (mcienki) handluje tymi olejami i zawsze brałem od niego
Dzięki, to dzis sie do niego odezwę.
Sa jakies supermoto w 125 4t chlodzone ciecza?
Wr 125x
ja przerzucilem sie na ipone katana. Polecam uzytkownika Wretched bo ma w fajnych cenach
A ja nie przepłacam. Valvoline robi zajebiste oleje a ceny w pl są ostatnimi czasy nie do pobicia.
[url]http://allegro.pl/olej-motocyklowy-valvoline-synpower-4t-10w50-4l-i5078849548.html[/url]
Strony Poprzednia 1 … 281 282 283 284 285 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.094 sekund, wykonano 42 zapytań