Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Jest na forum jakiś grafik co by mi zamalował na biało te czarne plastiki na osłonie baku i osłonie filtra powietrza?
KTM EXC 450 Six Days Sardinia
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 275 276 277 278 279 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jest na forum jakiś grafik co by mi zamalował na biało te czarne plastiki na osłonie baku i osłonie filtra powietrza?
Subek widzę masz nówkę cewkę pomarańczę.
Powiedz mi jest jakaś znacząca różnica w świeceniu tych nowych lamp od tych starszych "diamentów"?
Już nie taka nówka, lampy to jak świeczka vs halogen.
W prawdzie grafik ze mnie żaden ale trzymaj, z większego zdjęcia wyszłoby trochę lepiej ; )
Papamobile
Im nowszy KTM tym mniej pomarańczowego.
Niedługo będziemy tłumaczyć młodym dlaczego na KTM mówi się "pomarańcza".
Gdyby to nie sixday's i cukierki z PP to już prawie w ogóle nie byłoby tej pomarańczy :D
Młodzież i tak naklei Monster Energy, więc kolor nie gra roli.
W prawdzie grafik ze mnie żaden ale trzymaj, z większego zdjęcia wyszłoby trochę lepiej ; )
Dzięki, widzę, że jest sens to okleić :)
A co do za mało pomarańczy, nie przesadzajcie panowie.
Panowie czy do pospawania tytanowego kolektora wydechowego potrzebna jest specjalna elektroda czy zwyczajna metoda tigiem zda egzamin?
wolframowa:)
zależy jaka jest wg Ciebie specjalna a jaka zwyczajna:) najzwyklejsza wg mnie to czerwona i bedzie ok. ja tam używam złotych i tez sie nada do tytanu
Nie znam się za bardzo na rodzaju elektrod, ale po Twojej wypowiedzi myślę, że każdy zakład spawalniczy powinien sobie z tym poradzić. Dzięki ;)
Panowie czy do pospawania tytanowego kolektora wydechowego potrzebna jest specjalna elektroda czy zwyczajna metoda tigiem zda egzamin?
Elektrody w tigu nie zmieniasz, ale potrzebny jest drut do spawania tytanu.
Sprawilem sobie cisnieniowy czujnik stop. Troche mam opory zeby to chinskie gowno na torze nie sprawilo ze strace hamulec. Ktos zakladal taki uniwersalny? Jakies problemy czy wszystko gra?
Strony Poprzednia 1 … 275 276 277 278 279 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.123 sekund, wykonano 31 zapytań