Odp: Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Dołożyć magnesik naprzeciwko i niezłe vmaxy można trzepac :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dołożyć magnesik naprzeciwko i niezłe vmaxy można trzepac :D
Po raz kolejny michal_lc4 dzięki :)
Jaki jest w końcu wymiar uszczelniaczy kurzowych do gabli LC4640 z 2003? Katalogi podają 48x58,4x11,8, nie idzie tego w necie znaleźć (oprócz ASO) albo różnią się wymiarami o 0,2mm, zrobi to jakąś różnicę w zawieszeniu? Skąd ta rozbieżność?
A jaka jest różnica w cenie?
Niewiem bo nie mogę znaleźć np na allegro albo w innych sklepach tych poprawnych. np w ASO pl jest repair kit za 310zł, a np sam jeden uszczelniacz kosztuje 20$ z ktm-parts. Aukcje z allegro z uszczelniaczami [url]http://allegro.pl/show_item.php?item=5006927160.[/url]
Chociaż sprawdziłem teraz po numerach z tych moto wymienionych w aukcji i są takie same te uszczelniacze do w/w i do mojego LC4. Niewiem skąd tylko oni biorą te wymiary na aukcjach, chyba sami mierzą centymetrem.
repair kit do przedniego zawieszenia zawiera dużo więcej elementów niż tylko uszczelniacze to tak na uwadze
za 200zł kupisz w KTM uszczelniacze SKF
Tak wiem że się opłaca to kupić : ) Potwierdzi mi ktoś długość przewodu hamulcowego przód do 640 sm? 125cm?
Wracając jeszcze do uszczelniaczy przedniego zawiasu jak nie potrzebujesz kosmicznych SKF'ów to możesz nabyć Ariete o oznaczeniach ARI 116 i ARI 126 (zgarniający olejowy i przeciwpyłowy) One właśnie mają wymagane (niby nietypowe) wymiary. ;)
nie idzie tego w necie znaleźć
Proszszsz [url]http://allegro.pl/uszczelniacze-zawieszenia-ari126-48x58-5-62x6-11-5-i5043354370.html[/url]
Dobrze kojarze ze sx 525 mial 4 biegi, exc mial 6 a co mialo 5?
uszczelniam pokrywe zaworow bo mi sie pocila i potrzebuje w miare szybko konkretnej opinii jakiegos szpeja.
przedmiot westchnien : element na walku rozrządu pokazany koncowka probowki. szczerze nie wiem co to jest ale ma luz gora/dol okolo 1mm.
tak ma byc ?? pacjent lc4 z HF
To jest autodeko. Ma być.
+1
sprawdz luzy na rolkach :)
Łukasz mam wałek przed sobą i ma luz :) Jak będziesz miał zamiar wyciągać wałek to uważaj bo jak będziesz ściągał autodeko to tam jest pod nim sprężynka.
Dzieki. Walka nie bede zdejmowal bo chcialem uszczelnic tylko pokrywe spod ktorej zaczal saczyc sie olej. Rolki na oko wygladaja jak nowe i nie idzie wyczuc na nich zadnego luzu
Pytam zeby sie upewnic bo przegladam siec i sprawdzalen w serwisowce.luz zaworowy dla lc4 640 2004 to 0.15 wydech i ssacy ? Zglupialen vo jedni pisza 0.15 inni 0.10 jeszcE inni na 1/6 obrotu
Strony Poprzednia 1 … 7 8 9 10 11 … 99 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Garaż » KTM » Szybkie pytania - szybkie odpowiedzi
Wygenerowano w 0.069 sekund, wykonano 64 zapytań