1

Temat: radom

Ciekawe... Niby na stronie AK Radom info o odwołaniu treningów do 9. maja, a tutaj [url=http://www.scigacz.pl/Honda,ProMotor,Fun,,Safety,w,Radomiu,12634.html] link [/url] piszą o treningach na torze Radom, które odbyły się w miniony weekend.

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

2

Odp: radom

ale to coś zupełnie innego. to była impreza komercyjna. jeśli wynajmiesz sobie tor na cały dzień  to możesz tam nawet stać na głowie cały dzień płacisz za tor + ubezpieczenie i twoja sprawa co tam robisz poza tym ta impreza był dużo wcześniej zaplanowana.
pozdro.

- Jeśli dziekan nie odwoła swoich słów do  jutra to wypierdalam z tej uczelni
-- A co takiego powiedział dziekan??
- "Wypierdalaj z tej uczelni!!"

3

słuchajcie mam pytanie, czy jeśli mam całe ubranie na moto, tylko nie mam skórzanych spodni, a jedynie ochraniacze polisporta z zawiasem na nogach, to wpuszczą mnie na tor? orientuje się ktoś, czy trzeba mieć pełne kombi żeby pojeździć w poniedziałek?

100% Supermoto

4

Nie ma z tym problemu - możesz jeździć ubrany w ten sposób. A czy Cię wpuszczą to inna historia. Na pewno nie z powodu ubioru. Proponuję zadzwonić i potwierdzić, że w ogóle w poniedziałek można wjechać.

pozdr,

Łukasz "Dragilla" Sacha #17

5

W ten poniedzialek nie ma treningu. Dzwonilem w piatek do AR i powiedziano mi, ze nie zdarza zrobic porzadku z torem po zawodach kartingowych.