Odp: Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
A może być bardziej aktywnym na zajęciach to znaczy słuchać zadawać pytania i uważnie przyglądać się demonstracjom ?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
A może być bardziej aktywnym na zajęciach to znaczy słuchać zadawać pytania i uważnie przyglądać się demonstracjom ?
Ja byłem bardzo aktywny. Cały czas jeździłem. No ew sluchałem pana Wajdy przecież.Co się czepiasz ;)
Mam dla Was propozycje. Na koniec każdych zajęć zrobic przejazd kontrolny i kto najlepiej wypadnie, ma tego dnia zwrot kasy za zajęcia.
... i uważnie przyglądać się demonstracjom
;)
Ja byłem bardzo aktywny. Cały czas jeździłem. No ew sluchałem pana Wajdy przecież.Co się czepiasz ;)
no i się nie przewracałeś ;)
ja odpadam z treningów na jakiś czas - miałem lekki wypadek, potłukłem się w miarę mocno i połamałem parę gratów... Za 2 tygodnie najprędzej sie ogarne. Pozdrawiam i życzę miłych treningów....
ja odpadam z treningów na jakiś czas - miałem lekki wypadek, potłukłem się w miarę mocno i połamałem parę gratów... Za 2 tygodnie najprędzej sie ogarne. Pozdrawiam i życzę miłych treningów....
z tego co się orientuję to gnaty zrastają się 6 tygodni :/
Powodzenia !!
ale ja połamełem gRaty od motocykla^^ kości całe mam tylko palec złamany i zerwany pazkokiec ,rozwalony brzuch bomi się szkło wbiło jak przeszlifowałem asfalt i kolana obite. JA będę żył ale troszkę części musze kupic do bajka i najpredzej za tydzien go zrobie.
kto jutro przyjezdza?
zakladam ja, pajak i jarek beda. kto jeszcze?
Jeśli nie będzie padało to ja też będę.
Ja niestety przynajmniej do 18 bede zajety. Jak dam rade to przyjade spozniony.
Jeśli nie będzie padało to ja też będę.
A to nie Pan kiedys plakał na forum, ze za drogo i ma w nosie takie "wkółkokręcenie"?
A to nie Pan kiedys plakał na forum, ze za drogo i ma w nosie takie "wkółkokręcenie"?
Pewnie zaciekawiły go posty powyżej o przewracaniu a jak widać na fotorealcji z Gostynia jest ekspertem w tej dziedzinie może zaprezentuje swój repertuar.
Ze względu na pełnioną funkcję administratora muszę się czasami pokazywać w środowisku supermoto bo nie każdy ma taką sławę jak moi przedpiścy ;-)
Ogólnie wywołaliście wilka z lasu i okazuje się że buty nie dotrą na jutro. W japonkach nie będę latał w takim razie nadal będę tym buntownikiem z wyboru ;-)
Ja się bardzo wybieram, chociaż sprzet jeszcze nie opancerzony :(
Strony Poprzednia 1 … 42 43 44 45 46 … 311 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi w Warszawie (lotnisko Bemowo)
Wygenerowano w 0.088 sekund, wykonano 53 zapytań