Temat: Treningi Koszalin !
Witam.
Szukam chętnych do treningów w Koszalinie. Sam osobiście będę tam latał od kwietnia. Pozdrawiam, Sebek Szczecin. sebastian.rosiak@post.pl
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi Koszalin !
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam.
Szukam chętnych do treningów w Koszalinie. Sam osobiście będę tam latał od kwietnia. Pozdrawiam, Sebek Szczecin. sebastian.rosiak@post.pl
Jak będą jakies daty ustalone i pewne to dawaj znać wczesniej na forum w tym wątku co i jak.
i na pewno jakubie ustawisz sie z sebkiem i polecisz tam do koszalina polatac po torze...
Brzoza uznam że tego nie napisałeś ;>
Dokładnie. Jak będziecie wpadać to napiszcie kiedy. Wpadnę polukać !
Ja jestem chętny. Myślę, że Jarek z Gdańska też więc będzie nas dwóch :)
Wiadomo, im więcej nas , tym ciekawiej. Czekam jeszcze chwilę na nowego konia. Jak dobrze pójdzie to będę gotów od 5 kwietnia. Chcecie trenować tak dla siebie czy przed zawodami ??
dla siebie :) dopiero zaczynam przygodę z SM :)
Tak samo jak crisson-trenujemy dla przyjemności. Wszystki znaki na ziemi i niebie wskazują że będziemy tam 29.03
27.04 jest otwarcie sezonu na torze więc pewnie wtedy tez będzie można polatać
Wczoraj lataliśmy po tym torze 4 godziny (dalismy po stówce), i było nam jak najbardziej w smak. Z Crissonem jesteśmy za tym aby powtórzyć Koszalin, spodobalo nam się.
Daj (501 012 332) znać kilka dni wcześniej jak będziesz chciał latać, może wtedy połączymy w jednym miejscu i czasie siły Gdańskie i Szczecińskie.
NO NO NO !! Ja siedział w domu, ogladał brazylijskie seriale i ani tel. czy sms-a, że Gdańsk będzie latał NO NO NO !! (-)minusik. Człowiek 3 miechy bez jazdy to bym chociaż spalinki powąchał, ciepłą herbatkę przywiózł, na kanapki z pasztetem zaprosił itp itd !!
Fajka, przecież wysłałem Ci SMSa! Wieczorem, w piatek. No przecież takiej okazji bym nie ominał, własnie sie dziwilem że Cię nie ma-myślałem że jesteś w robocie.
No proszę, ambitnie poruszyłem wątek i co........? Sam jeszcze nie mam konia a tu Koledzy już latają, super !!!!!! Szlak mnie trafia :)) Ale jeszcze chwila, paczka prawie na miejscu. Trenujcie, trenujcie będzie od kogo się uczyć. Pozdrawiam Serdecznie Sebek !
Hej,
planujemy potrenować na torze w Koszalinie w najbliższy weekend. Są dwie opcje - jak będzie niewiele osób to 100 PLN za osobę i jeździmy na zmianę z kartami (można cały dzień). Druga opcja to rezerwacja toru na wyłączność - 200 PLN za godzinę. Kto chętny?
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » Treningi Koszalin !
Wygenerowano w 0.048 sekund, wykonano 77 zapytań