16

Odp: Konto w banku.

Niekoniecznie. Sporo osób poleca mbank. Jak również. Od 10lat i ogólnie zadowolony jestem. Słaba oferta kredytowa i kartowa ale do bieżącego użytkowania najlepsze.

Jakoś rok temu zachciało mi się spróbować gównianego Synca (wydmuszka aliora) i jak szybko podpisałem umowę tak szybko ją rozwiązałem. Było dokładnie tak jak hacker pisał. Praktycznie co tydzień zmiana regulaminu i obcinanie przywilejów którymi wabili ludzi do siebie. Chamówa po całości.

FZ6 -> FZ1 -> Daytona 675 -> Tuono V4R APRC -> Street Triple R ->  DRZ400SM -> MT09 Street Rally ->KTM690SM

17 Ostatnio edytowany przez zerohla (2015-01-16 10:39:37)

przeniosłam się do mBanku po zmianie Kredyt Banku w BZWBK i szczerze polecam :) siostra z mężem mają tam konta i za polecenie dostali za mnie 100zł :D
idealny bank dla osób, które nie noszą gotówki w portfelu, a do przelewów i sprawdzania konta używają jedynie telefonu :)

...w sumie napisales ze mbank odpada to w takim razie nie polecam BZWBK :P

yamaha yz 125 brappp #girlondirtbike

18

Od conajmniej 10 lat mam ING i szczerze polecam. 0 zł za kartę, konto, wszystkie bankomaty free, a przede wszystkim mega fajna apka na tel. Prostrzej, szybszej nie widziałem. Fajna oferta oszczędnościowa. Ja jestem mega, mega zadowolony i na prawdę gorąco polecam.

Albo ostRRRo albo wcale!