1

Temat: Konto w banku.

Ktoś może polecić jakieś dobre konto w banku? Obecnie mam getinonline i jebie sie im ostatnio coś system i co chwila jakieś konserwacje i nie można się zalogować.
Wymagania:
(najlepiej) 0zł za prowadzenie i za kartę.
apka mobilna z opcją fotopłatności na androida i wp
mało atrakcyjne dla hackerów i crackerów i innych obszczymurków
bankomaty za free

mbank i getin odpada. mam już.

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

2 Ostatnio edytowany przez kabat (2015-01-05 20:37:31)

Odp: Konto w banku.

Od 7miu lat używam mbank i nigdy w życiu nie miałem z nimi problemu, prowadzenie konta za free, opłata za karte 4zł, ale tylko wtedy gdy w ciągu miesiaca nie zapłacisz karta kwoty 100zl, jeżeli zapłacisz kasy za kartę nie pobieraję, fajna aplikacja, natychmiastowe przelewy. Dla mnie bank jest super i szczerze polecam

Edit: albo edytowaleś albo nie doczytałem do końca :D

3

Najtańsze (0zł za prawie wszystko) z największą ilością bajerów jest T-mobile, obecnie nikt nie ma lepszej oferty. Dobrze mi się też korzysta z Inteligo.

Jakbyś chciał sobie założyć to wal do mnie to cię polecę, kasą się podzielimy po połowie.

4

Kabat no właśnie mbank mam ale tylko jako konto do przelewów z konta allegro. :D
Problem polega na tym że do takich banków internetowych najczęściej są przepuszczane ataki.

Karol a to konto t-mobile ma apkę z fotopłatnościami?

WSK 125 (odrestauruje się) - Honda CB450S - Suzuki GS500E - Suzuki SV650S - KTM LC4 Duke II - KTM LC4 640SM - KLX300R - enduro zajawka

5

A masz tysiące na kontach że tak bardzo sie tymi atakami hackerskimi przejmujesz?

Terror Kitty Crew
500->650->600->1000->625->450->125->1200

6

Szczerze mówiąc nie wiem bo mnie to nigdy nie interesowało, było coś takiego jak jeszcze nazywało się aliorsync a teraz po zmianie nazwy nie mam pojęcia czy jest w ofercie. Konto ma taką zaletę, że nie trzeba spełniać żadnych warunków aby było wszystko za free.

7

Ja preferuję tylko banki z oddziałami stacjonarnymi.
Jednak ostatnio zrobiła się wśród banków i nie tylko straszna moda na ciągłe zmienianie regulaminów.
Odkąd nie ma już korespondencji listowej i powiadomienia można wysłać sms-em lub na maila praktycznie raz w tygodniu następuję zmiana regulaminu na niekorzyść klienta.
Dzisiaj wybieram konto w jakimś banku za 0zł a za tydzień przychodzi zmiana regulaminu i już nie jest za 0zł tylko za 10zł.
Dzisiaj wypłacasz ze wszystkich bankomatów za 0zł a jutro już za 5zł.
Jest to strasznie wkurzające i takie perfidne robienie klienta w jajo.

Husaberg FE 450 E / SM
KTM 380 SMR SOLD
DR-Z400SM   3x3 , FCR39MX , JD , MRD/SSW , MAGURA/BREMBO4P/BRAKING320MM, IMS 2.6  SOLD

8 Ostatnio edytowany przez RADIZZLE (2015-01-05 23:55:40)

mam mBank od jakiś 8-9 lat i nigdy nie miałem żadnego problemu, a i płacąc kartą mBanku można zniżki wyrwać.
Jeśli postępujesz zgodnie z zasadami bezpieczeństwa , nie masz wirusów na kompie to czego się bać?
I nigdy nie poniosłem żadnych opłaty prócz tych o których kabat pisze.

KTM 625 SMC

9

rommel napisał/a:

A masz tysiące na kontach że tak bardzo sie tymi atakami hackerskimi przejmujesz?

No fakt dzisiaj ostatnią "grubą" kasę wywaliłem na ramę od Mirka :P

Jestem tego samego zdania co Haker.

Ktoś coś jeszcze jakieś banki ma?

10

99% kont innych niż masz teraz będzie spełniać twoje oczekiwania takie moje zdanie, najlepiej przejrzyj jakie ci się podoba graficznie i takie bierz

11

Ja mam w bzwbk24 czy jakoś tak chyba konto godne polecenia i za prowadzenie 0 zeta jak i za kartę 0, większość bankomatów jest za free i dają od 40zł do 70zł bonusu miesięcznie, zależy jakie warunki się spełnia (jakie przychody i ile się kartą zapłaciło). Apka na androidzie chodzi w miarę ok, a płatności przez neta też mogą być, na razie jeszcze mi nie podpadł ale zobaczymy jak będzie dalej. Pzdr.

VOR 530 SM-R   &   KAWASAKI KX 250 SM STUNT
CA Technology

12

ja mam mbank od 2004 roku i polecam.

MOTOFREAK - BARTOSZ KOWALEWSKI - Serwis motocyklowy inny niż wszystkie
myjka ultradźwiękowa
https://motofreak.waw.pl/
Aprilia SXV 450

13

ja używam aliora od kilku lat i mogę polecić. Konto jest darmowe jeżeli używasz go jako głównego, wypłaty we wszystkich bankomatach bez opłata itp. W zasadzie konto nie kosztuje nic a nawet przynosi dodatkową kasę bo zwraca 3 % za zakupy spożywcze.

dabljuer250x

14

ja jestem w ING od kilku lat i jestem zadowolony, nic nie płacę i mam bank 'pod ręką'

https://www.bikepics.com/members/81

15

Ile userów, tyle banków Ci polecą ;]

SMCR AKR