Odp: Regulamin 2015
Teraz to już płacz nad rozlanym mlekiem, ale w Toruniu można było porozmawiać z Jackiem, szkoda że nikt tego nie zrobił może teraz nie było by 24 stron tematu... ja rozmawiałem z nim na temat klasy amator w 2015 jako że było sporo głosów że to pierwszy i ostatni sezon jej istnienia – jak widać te głosy to nie prawda o czym zapewnił mnie w rozmowie sam Jacek.
ktm36213621 napisał/a:Ps. Bawmy się ścigajmy i niech każdy będzie zadowolony nie wypisujmy już tu żali i nie prowadźmy dyskusji nic nie wnoszących. Na rundzie usiądźmy razem i pogadajmy co trzeba zmienić aby było lepiej dla ogółu !!! SM
No właśnie aby uniknąć corocznej "walki" na forum w zimowym okresie. W momencie kiedy spotykamy się na rundach to na jednej z nich (raczej końcowej) możemy usiąść razem zaproponować zmiany, może uda ustalić wspólne stanowisko bo wszystkim chodzi o rozwój SM i nas samych.
Co do cięcia kosztów to proponuję aby w MP i PP w PL można było startować tylko suzuki DRZ 400SM - ograniczy to koszta, wyrówna szanse i pokaże kto jest wtedy naprawdę najszybszy ;-).
Nie widzę też nic złego w tym że kilka osób traktuje starty (treningi, diety itd.) bardziej serio niż jako weekendowe latanie z kumplami dlatego tak jak Salomon proponuję skończyć osobiste wycieczki - bo niczemu one nie służą.Mam także prośbę, która dla niektórych wyda się pewnie śmieszna - aby organizatorów i związek w rozmowach traktować jako partnera biznesowego wtedy może i podejście w niektórych tematach będzie lepsze,a torów chętnych gościć SM może będzie więcej.
Rundy na Łotwie - co ustalicie ja się dostosuje
tyle ode mnie pozdrawiam ciepło i serdecznie i do zobaczenia w MP ;-)
Salamon nie Salomon wszyscy mylą haha :p
# 86 Wuju - Tsunami SM