Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
e30
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 269 270 271 272 273 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
e30
stary to jest roboty na 15 min...
nagrzewinca jest ok , wymieniasz zam zawor - po sciagnieciu srodkowego tunelu masz "super dostep" ;) do tego (od strony kierowcy przy pedalach)
nr.czesci 64111386706 (oem)
pzdr
No i o to chodziło Dzięki !
Pany ... !
Szukam tematu/postów w którym śmialiśmy się z tekstów typowych Andrzejów, mam na myśli, np.:
supermoto ? aaaa to mów od razu że jeździsz na krosie
albo... :
... a co ci się tak kostki starły w tym krosie ?
:)
Koledzy mam pilne pytanie dotyczące zmian w plastikach w crfie 450, mianowicie jakie są różnice w roczniku 2003 a 2004? tylko przedni błotnik i pole numerowe przód? Może ktoś z was wie coś na ten temat, bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi....
Kaczor_SM, zapodam linkiem, może ci się przyda
[url]http://www.motodacross.com/[/url]
Dzięki przydatna strona, ale ja konkretnie potrzebuje się dowiedzieć czy róznice plastików 03/04 były tylko między błotnikiem przód i polem numerowym bo takie słuchy mnie doszły. A nie mogę dostać czarnych plastików do 03 a z tego rocznika jest właśnie moje moto. Kupie z rocznika 04 zobaczymy porównam ze starymi i wszystko wyjdzie...
Dzięki przydatna strona, ale ja konkretnie potrzebuje się dowiedzieć czy róznice plastików 03/04 były tylko między błotnikiem przód i polem numerowym bo takie słuchy mnie doszły. A nie mogę dostać czarnych plastików do 03 a z tego rocznika jest właśnie moje moto. Kupie z rocznika 04 zobaczymy porównam ze starymi i wszystko wyjdzie...
wchodzisz tu [url]http://www.motodacross.com/[/url] klikasz Honda wybierasz crf 450 i są.
Niestety linka bezpośredniego nie mogę wkleić.
Dzięki mallly wygląda na to, że faktycznie plastiki z tych roczników różnią się tylko błotnikiem i tablicą. Dzisiaj zamawiam od rocznika 04 i zobaczymy czy tak jest ;)
Przymierzam się do kupna butów Forma Terrain głównie jazda po mieście i lekki wypad za miasto czy dadzą radę ? czy może dokładać hajsu do wersji TX z zawiasem ?
miałem bez zawiasu i z zawiasem
szczerze to jakoś kolosalnej różnicy nie odczułem
może oczekiwałem więcej po zawiasie ale szału nie robił
według mnie formy to dobre buty i brałbym zwykłe :) jeśłi nie potrzebujesz wymiennych podeszw itd
O taką odp. mi chodziło dzięki wielkie ;)
jeżdżę w takich formach 2,5 sezonu i złego słowa nie powiem, na upartego można w nich biegać, przemakają jak każde inne ale w mieście raczej nie ma 40cm kałuż. Buty są stosunkowo tanie i warto je brać.
Moim zdaniem brak zawiasu powoduje mniejszą ochronę stawu skokowego. Miałem Alpinestars Vector i na początku były bardzo sztywne i dopasowane, po przełamaniu/rozchodzeniu jak zwał tak zwał znacznie gorzej trzymały kostkę "na boki".
Teraz używam butów z zawiasem i po 2 latach nie czuję osłabienia bocznego trzymania.
jeżdżąc na podjazdach nie raz podwinęło mi but i stawy skokowe do dziś nie ucierpiały także naprawdę chwalę te buty.
Strony Poprzednia 1 … 269 270 271 272 273 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.080 sekund, wykonano 43 zapytań