Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
hehehehhe :D
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 266 267 268 269 270 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
hehehehhe :D
Hard enduro i tyle... Nie każdy musi mieć chyba wyczyna, by cieszyć się jazda nie ;>
Pytanie.
Jaka jest normalna cena w serwisie za nabicie tylnego amortyzatora WP azotem?
Miał ktoś do czynienia z plastikami firmy MEC? Jaka jakość, spasowanie??
Pytanie.
Jaka jest normalna cena w serwisie za nabicie tylnego amortyzatora WP azotem?
Hacker - a jakie masz złącze ? jakieś nietypowe, czy wentyl samochodowy ?
Ja jutro idę nabić mój - mam wentyl samochodowy, to powiem Ci ile zapłaciłem.
jakbym miał wentyl to też bym nabił sam
ale mam oem WP czyli otwór zaślepiony śrubą imbusową
wkręć zamiast śrubki wentyl hehe
W Last Lap nabija
W Last Lap nabija
widziałem ale uważam, że jego cena jest z kosmosu...chyba, że 70,00zł netto za jedno pssss...to dobra cena?
stąd moje pytanie po ile u innych?
Jak nie mam przeglądu w aucie to lepiej zapomnieć dowodu z domu, nie?
hacker - no cena z dupy, tym bardziej, że gazu tam idzie śmieszna ilość... jedyne co, to po prostu musi być to spore ciśnienie - w moim K'Xie np 11,5-12 bar...
Jak nie mam przeglądu w aucie to lepiej zapomnieć dowodu z domu, nie?
lepiej zrobić przegląd, bo jak w kogoś przywalisz to bulisz do końca życia, bo OC nic nie pokryje, jak okaże się, że nie masz ważnego przeglądu...
tak tak wiem - będę jechał spokojnie i ostrożnie. Wyskoczy Ci dziecko pod koła czy jakaś droga fura i przesrane do końca życia...
Nie tak do końca prawda, jeżeli dzwon będzie bezpośrednią przyczyną wypadku to wtedy może być problem, w innym wypadku raczej nie.
Mi gość w czerwcu skasował auto, on miał zabrane uprawnienia ja nie miałem przeglądu, odszkodowanie wypłacili mi bez problemu, nikt nawet nie wspomniał o braku przeglądu.
Tak można nie mieć OC mieć wypadek i wypłacone z OC.
Należy wtedy wynająć rzeczoznawce który stwierdzi, że w chwili wypadku pojazd był sprawny.
Jest to raczej sądowa już debata ale zupełnie do przejścia.
Kolega rzeczoznawca samochodowy ostatnio przeprowadzał taką opinię dla klienta i ubezpieczalnia to zaakceptowała.
Nie tak do końca prawda, jeżeli dzwon będzie bezpośrednią przyczyną wypadku to wtedy może być problem, w innym wypadku raczej nie.
Mi gość w czerwcu skasował auto, on miał zabrane uprawnienia ja nie miałem przeglądu, odszkodowanie wypłacili mi bez problemu, nikt nawet nie wspomniał o braku przeglądu.
Potwierdzam, kolega na moto czekał na lewoskręt w lewo (nie miał prawka) i wbiła się w niego Honda. Policja na brak prawka przymknęła oko dając pouczenie rodzicom, a ubezpieczyciel normalnie wypłacił odszkodowanie.
Strony Poprzednia 1 … 266 267 268 269 270 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 48 zapytań