Odp: OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Pewnie zawory ale do jakiegoś tam stopnia to chyba normalne, przy przelotowym kominie.
Nienawiść do skuterów tak zostałem wychowany.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Strony Poprzednia 1 … 264 265 266 267 268 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Pewnie zawory ale do jakiegoś tam stopnia to chyba normalne, przy przelotowym kominie.
coś zjebane w motocyklu
strzelanie z tłumika nie jest objawem pożądanym i oznacza, że trzeba coś wyregulować
Racja, ale nie zawsze ... strzały mogą być powodem nieszczelnego wydechu, wystarczy że np. przy głowicy jest niewielka nieszczelność. Dostające się "lewe" powietrze do wydechu dopala resztki mieszanki w kolektorze, własnie tylko po długim zamknięciu gazu.Chwilowe zamkniecie nie będzie dawało takiego efektu, np. przy zmianie biegu.
nieszczelny wydech czyli zjebany wydech:)
nieszczelny wydech czyli zjebany wydech:)
k***a myślałem że mam sportowy a tu rozczarowanie ;-)
Jak to jest z felga 16,5, czy szprychy z 17 dadzą radę czy trzeba zanabyć pod 16,5 specjalnie?
wszystko zależy od koła
jak masz oryginalne koło 17 i chcesz dać obręcz 16,5 to szprychy będą za długie
W VOR-ku mam oryginalnie 17, szprycha do 16,5 wychodzi około 5mm krótsza i myślalem, że da się tą różnicę zniwelować na ori szprychach, to nic, na razie zostanę przy 17 pewnie.
moze ktos poweidziec czy sklad mieszanki w miare ok po kolorze ?
Panowie, także kupiłem tego Airoha CR 900, rozmiar L, generalnie na głowie leży spoko (tzn ścisło, ale zakładam że się rozbije), jednak uszy to rwie, po wczorajszych dwóch przymiarkach jeszcze mnie bolą, zastanawiam się nad zmianą na XL'a.
Jak to u Was wygląda, czy ten typ tak ma i zmiana na XL'a nic nie da ??
W większości kasków airoh jest tak że urywa uszy.
Trzeba wyrobić technikę wykładania i zakładania. ;)
moze ktos poweidziec czy sklad mieszanki w miare ok po kolorze ?
[url]http://www.dansmc.com/Spark_Plugs/Spark_Plugs_catalog.html?kristofsx.com[/url]
na moje oko 11
wg mnie jest ok, choć trochę ubogo. Zawsze lepiej żeby było za botago niż za ubogo - bezpieczniej
dla mnie albo za bogato albo za zimna świeca
z resztą prawda jest tak, że musiałbyś założyć nową świecę, bo nagar może być pozostałością po jeździe na innej mieszance przed regulacjami...
Strony Poprzednia 1 … 264 265 266 267 268 … 436 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
FORUM.SUPERMOTO.PL » Ogólne » OFF TOP, Wymiana zdań i inne takie dyskusje.
Wygenerowano w 0.078 sekund, wykonano 41 zapytań